Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bugs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


WHMCS.Community

  • The latest WHMCS Release
  • The Latest from the WHMCS Team
    • News & Announcements
  • WHMCS.Community
    • Community Announcements
    • Introduce Yourself
  • Using WHMCS
    • Pre-Sales Questions
    • Admin & Configuration Questions
    • Installation, Upgrade, and Import Support
    • Using WHMCS
    • Troubleshooting Issues
    • Vendor Discussions
  • WHMCS Beta Program
  • WHMCS Showcase
    • Showcase Your Site
    • Share Your Best Practices & Tips
  • Developing & Extending WHMCS
    • Third Party Add-ons
    • Service Offers & Requests
    • Developer Corner
    • Building Modules
    • Share Ideas for WHMCS Modules
  • Community Competitions
    • Competitions
  • General Discussions
    • General Discussion
  • General Feedback & Assistance
    • WHMCS.Community Tips & Tricks
  • Third Party Developers's Topics
  • Turkish International Discussions's Topics
  • Russian International Discussions's Topics
  • Spanish International Discussions's Topics
  • Portuguese International Discussions's Topics
  • French International Discussions's Topics
  • Italian International Discussions's Argomenti
  • German International Discussions's Topics
  • WHMCS Brasil's Topics
  • WHMCS Brasil's Tópicos
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Hungarian International Discussions's Segítség

WHMCS Version

  • V7 Hotfixes
  • V7.1.x Hotfixes
  • V7.2.x Hotfixes
  • V7.3.x Hotfixes
  • V7.4.x Hotfixes
  • V7.5.x Hotfixes
  • V7.6.x Hotfixes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 6 results

  1. Hi, I just upgraded to 7.3.0 and have two issues I noticed right away. 1. When I try to insert a FAQ into a support ticket. The pop up screen just redirects to the home page when I click on a category link. 2. On my FAQ page there is double space for each category box on the right. You can see them to the right https://webhost.pro/knowledgebase.php They seems to be double the proper height.
  2. I've found various threads here from people with this issue, and one thread where someone released a module to fix it, but that subsequently went dead apparently. But its been a long time since that so am hoping there is a better (official) fix now. The issue: After a change to a TLD registration price, the renewal prices in the accounts of existing domain owner-customers are not also adjusted. This means when their renewals roll around they are charged incorrectly. There was one post reply from a WHMCS staff member (WHMCS John) pointing to a blog post explaining it, but that link was to a broken version of this URL: https://blog.whmcs.com/insights.php/?t=44602 - which also goes nowhere now. That thread is here: https://forums.whmcs.com/showthread.php?74466-updating-all-TLD-prices-for-existing-customers Is there a solution to this? It seems like a major issue. Thanks, Kevin GM-Innovations
  3. Hi Guys, Does anybody have noticed that the WHMCS (version 5.2.12) is not sending Quote Accepted Emails to the clients while accepting the Quote from clientarea....? As you can see there is one email template "Quote Accepted" which we can used to send email notification to clients when they accept the quote. But for us, only the admin emails are working, not getting any emails to the client email address. Please test this scenario and reply here if you have facing the same issue. Also please let me know if there is any settings/config to manage this Quote module(didn't disable the sent option in Email Template). Thanks & Regards, Salih
  4. Hi Guys, Does anybody have noticed that the WHMCS (version 5.2.12) is not sending Quote Accepted Emails to the clients while accepting the Quote from clientarea ? As you can see there is one email template "Quote Accepted" which we can used to send email notification to clients when they accept the quote. But for us, only the admin emails are working, not getting any emails to the client email address. Please test this scenario and reply here if you have facing the same issue. Also please let me know if there is any settings/config to manage this Quote module(didn't disable the sent option in Email Template). Thanks & Regards, Salih
  5. I have noted in WHMCS 5.2.10 (and now in 5.2.12) that Configurable Options were unable to add or edit items when there are about 7 in a list. I mean that items can be added or edited in new lists; but, when reaching a determined number of items, they are not able to be added or edited anymore. Did you also note this issue as well?
  6. Some email templates were overriten after upgrading to 5.2.6. Now, clients that should receive related emails in different languages are receiving them in English despite English is not the default one in this installation.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines