Jump to content
sutton89

Error: Module Not Found

Recommended Posts

Oops!

Something went wrong and we couldn't process your request

Please go back to the previous page and try again.

Error: Module Not Found

This is the error page im getting above since the update , when a customer goes to buy a product , and then enters there desired username and presses continue , instead of going to payment page it goes to this instead .

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have tried replacing the stripe module , i got the module by downloading the zip file for the latest update of whmcs .

i am using six template and standard cart , i have also replaced those in my directory with the latest ones , just in case , i really cant find a solution to this tried everything , be great if somebody can help me, im not an expert with all these php and module files

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have exactly the same error on the cart page after upgrading to 7.8.2.

I do not change any (previous version worked perfectly) and am not missing any modules and not using many at all.

Nothing shows in the module error logs so no way of diagnosing any further as far as i can see.

Completely stuck on this one 😞

Share this post


Link to post
Share on other sites

This issue during the ordering process is caused by a missing Payment Gateway module that you have activated. Please ensure that Setup >> Payments >> Payment Gateways do not have any modules in which are activated but the files cannot be found.

If you are still having issues, please do open a ticket so we can take a look at your specific installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, WHMCS Marcus said:

This issue during the ordering process is caused by a missing Payment Gateway module that you have activated. Please ensure that Setup >> Payments >> Payment Gateways do not have any modules in which are activated but the files cannot be found.

If you are still having issues, please do open a ticket so we can take a look at your specific installation.

I did not change any modules or gateways. They are all there and all in use. I have a ticket open but slow responses so still waiting for it to be resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I went on my cPanel. And u can search for a folder named trash. And I deleted all files out of it and it worked again , u using cPanel.net ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Mechanic
      HI,
      In WHMCS 7.8.3 + 2Checkout payment gateway, the discount is being applied twice when a client tries to create a recurring subscription.
      This does not happen when they try to make a one off payment.
      This can be reproduced by creating a similar invoice under any other client account.
       
    • By Luthersites
      When I try to do the update I get the following error:
      Unable to complete incremental updates: Unable to import the 7.8.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/lutherh/public_html/resources/sql/upgrade780alpha1.sql: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1118 Row size too large. The maximum row size for the used table type, not counting BLOBs, is 8126. This includes storage overhead, check the manual. You have to change some columns to TEXT or BLOBs
      I can't find anything on your site that talks about this error, and I find it odd that the database has incorrectly set column types.  Please advise as to what I need to do.
    • By noahesbjerg
      Hi,
       
      So, I just got a stripe account. And updated to the newest WHMCS version. But it seems that the new version completely broke the stripe module. For an example, if I try to delete a payment method I get this: https://i.imgur.com/xjtQkPn.png . And trying to add a new payment method results in this " Payment method failed to create successfully. Please try again.". I am using a custom theme, but it's also broken with the default one.
    • By loopmail
      Looking around and some clients have enabled 2fa for the primary user, but there seem to be no details for it on the contacts page. is this not a feature on offer to contacts or a way for administrators to see the status/clear the status for contacts?

       
    • By zarvis
      Hi,
       
      From today morning the Invoices are not being updated, and the API callback is getting failed for the Coingate and perfect money modules.
      Anyone else facing similar issue?
       
      Regards
      Chandrakant
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated