Jump to content

sutton89

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sutton89

  1. I went on my cPanel. And u can search for a folder named trash. And I deleted all files out of it and it worked again , u using cPanel.net ?
  2. I have now fixed this issue. I went to my trash folder and deleted all files in the trash folder and it worked. @JimJ
  3. Oops! Something went wrong and we couldn't process your request i also have the same exact issue , i have checked for any errors on my manage gateways and cnt see any , also deleted the stripe module from my cpanel and installed it again and still hasnt worked , so now i am stuck
  4. i have tried replacing the stripe module , i got the module by downloading the zip file for the latest update of whmcs . i am using six template and standard cart , i have also replaced those in my directory with the latest ones , just in case , i really cant find a solution to this tried everything , be great if somebody can help me, im not an expert with all these php and module files
  5. Oops! Something went wrong and we couldn't process your request Please go back to the previous page and try again. Error: Module Not Found This is the error page im getting above since the update , when a customer goes to buy a product , and then enters there desired username and presses continue , instead of going to payment page it goes to this instead .
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated