Jump to content

Recommended Posts

It's been more than two years since we have been struggling with "premium domain transfers" and "pre-owned/afternic/sedo" domains on WHMCS.

WHMCS has a bug when adding Premium Domain transfers into shopping cart as they just display the standard domain transfer price (and renewal price).
As a result of pricing mismatch, the domain transfers don't work.

In December 2019, WHMCS had created a #CORE-14055 bug case for this back as far as I know.
Since then there hasn't been any resolution whatsoever.

This also means we cannot also register 'premium domains'.


I have already pulled my hair out over this and am wondering if anyone else has done the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Mandalorian said:

In December 2019, WHMCS had created a #CORE-14055 bug case for this back as far as I know.
Since then there hasn't been any resolution whatsoever.

We've already established that WHMCS could care less about fixing bugs and they'll tell you 'you're the only one raising an issue about this'.

Which registrar are you using? If it's Resellerclub or LogicBoxes based, Marco at ResellerClub-Mods has a module or two that should help with this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, evolve hosting said:

We've already established that WHMCS could care less about fixing bugs and they'll tell you 'you're the only one raising an issue about this'.

Which registrar are you using? If it's Resellerclub or LogicBoxes based, Marco at ResellerClub-Mods has a module or two that should help with this.

That's so true, my friend. We're using Hexonet. 

This issue was raised with WHMCS over TWO YEARS AGO. 
I don't think I'll be able to run a serious business with WHMCS in this lifetime. ☹️

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just got the confirmation that this problem is finally getting fixed in upcoming 8.4 release.

I am glad we reported it over 2 years ago and followed up on it.

Cheers 🍻

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Fraz. Great to hear that they finally dive into patching our bug report regarding premium transfers. How much money Resellers may have lost with other registrars who just accepted premium transfers (for standard domain pricing)?

Anyways, one little step in a better world.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, PapaKai said:

Thanks Fraz. Great to hear that they finally dive into patching our bug report regarding premium transfers. How much money Resellers may have lost with other registrars who just accepted premium transfers (for standard domain pricing)?

Anyways, one little step in a better world.

Cheers, Kai 🙂
Thanks for always making a new track through the wild wild country that whmcs is. xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE:  #CORE-14055 didn't get a mention in the 8.4 GA.
Worried, I checked with WHMCS if this was fixed as promised.

Their response was that, #CORE-14055 didn't get a mention due to an oversight.
I take it that it did get fixed. 

Hopefully someone can verify and confirm here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Mandalorian said:

UPDATE:  #CORE-14055 didn't get a mention in the 8.4 GA.

I checked their changelog 'til RC1 and CORE-14055 did not appear. That's why we did not start testing this feature.
Let me check this within the rest of this week, latest starting next week.

Kai

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, PapaKai said:

I checked their changelog 'til RC1 and CORE-14055 did not appear. That's why we did not start testing this feature.
Let me check this within the rest of this week, latest starting next week.

Kai

That's right, Kai.  It didn't get a mention in 8.4.0 beta 1 release.  According to WHMCS, it was an oversight and that the actual issue has been fixed in this release. Here is their response:

Quote

"I have checked our internal tracker and confirmed that code changes for case CORE-14055 were merged into the 8.4.0 beta 1 release, so it appears that the lack of mention in the applicable changelog ( https://docs.whmcs.com/Changelog:WHMCS_V8.4.0_Beta_1 ) may have been an oversight. The actual issue itself has been addressed."

Looking forward to your findings 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

I can confirm that CORE-14055 was resolved in 8.4.0 Beta 1.

We'll get the release notes updated shortly, My apologies for the confusion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, WHMCS John said:

I can confirm that CORE-14055 was resolved in 8.4.0 Beta 1.

This is the kind of news I would like to read in "next release announcement" of yours ... IMHO much, much more useful than any "with this new version you can manage SSL Site Seals!!!" (seriously?!) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated