Jump to content

Si

Member
  • Content Count

    1261
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Si

  1. Hi, I've tried using all sorts of online email tools to build an email template for WHMCS,. Seems I get it right on some clients but when it arrives on others, it doesn't display properly. I've searched the marketplace, but can't find anyone who is offering an email template package for WHMCS. Any ideas or pointers please? A simple header/footer with the content Whmcs email tpl in the centre. Thanks Si
  2. I think we have totally missed the issue on this thread. Previously to v 8, our client account holders were able to add 'additional contacts' to their account. ie a web developer with their own login and set permissions on the account. Now, we have CONTACTS and USERS. This has become a serious issue for us at least in that those additional contacts who used to have access to manage the account (given the permissions ascribed to them by the account owner) no longer have that access. When those additional users forget / loose passwords and need to reset - they no longer receive those emails. This is typical of a support ticket from an account holder that I receive frequently. I then have to advise these customers to go to their client area and 'invite them' to their account and reset their permissions again. I understand the logic going forward, but this has not been 'backwards compatible' and has been a complete pain in the arse.
  3. Am I missing something here? On the users manage.tpl in OX when you view an active service (six template) and click on the OX APP SUITE LOGIN PORTAL it goes nowhere. From the email template for the produce the WEBMAIL LINK appears to be calling {$webmail_link} So, am I supposed to put the webmail url somewhere into the system? From the OX launch blog I eventually found the address in the blog as: https://us.appsuite.cloud (It's not listed anywhere on the welcome email or in the management details page for the clients). That address is also needed for the apps for android and iOS so it's strange not to be available easily. I can login to the app suite using the created mail account manually, but customers will want the auto login API to work as it should. Can you assist with this please and advise what I need to do.
  4. Just came across this issue today - customers not receiving reset password emails, (additional users now known as 'contacts') and a users tab for the account owner. (Makes a mess of previous permissions setups done by the customers. So no emails being sent, and I can't request it sent from admin dashboard and I can't reset it for them in the dashboard. I have to go hunting through the DB. THIS IS RIDICULOUS WHMCS - SORT IT OUT!
  5. Yea, but at least in vimeo they let you download the video so I uploaded it to my own site and embedded it. There are more annoyances though with marketgoo. they limit you auditing your site on the lite version to once per week. I ordered it to test, acted on a couple of changes it suggested, and clicked on the audit my site button.....but nothing happened. Other links don't work on it either. ie optimise pages does absolutely nothing. So, contacted WHMCS support. They got confirmation about the once per week audit limitation (and nothing on their site telling you that the buttons weren't faulty). And it's just a complete piece of crap to be honest. Not for me until significant changes are made all round.
  6. So as a customer I purchase a marketgoo subscription - and find it takes me to a dashboard with this url: https://whmcs.marketgoo Is it just me, or is that not defeating the purpose of paying for the removal of WHMCS branding in our WHMCS licence, only to find it appearing elsewhere?
  7. Running 7.9.2 (latest version as I type) and it continues to work a treat. No issues. I don't think much would change in the tpl files to stop this working. Works for account holders and additional account holders (dependent on whoever raises the support ticket).
  8. Thanks - just raised a ticket for this. Appreciate the response.
  9. same issue - but it's not resolving - have to manually refresh each hosting account when customers complain. Just waiting for the disaster of overage billing and customer complaints at the end of the month...... Mine is showing customers using all of their disk space when they've used around 2% as example.
  10. Yes, its a PayPal business account which I've been using for many years on the basic whmcs PayPal module with no issues. But when the popup box opens for clients to pay and they login to their paypal account it shows my name (personally and not my business name - even though it is configured in PayPal) as the person to pay - along with my full private address. Cannot use the new module because of this. Should that be happening?
  11. Using 7.9.1 Invoices on random products/services being sent with just the PDF when cron runs. ie, no text in the email body. Other emails have the text with the PDF attached as normal. (Hence it's random) On one occasion, clicking on the PDF results in an error on my mac - stating the file is in a format that preview cannot open. (Yet it's a PDF and opens all other invoice pdfs) Some PDF's are closed - ie show as a file icon, while others open in my email client showing the full invoice displayed as a browser would show it. This is really weird. Anyone else seeing random behaviour like this? P.S. I have the system set to send me copies of all emails that the system sends to clients. I've never seen anything like this in more than 12 years using WHMCS until 7.9.1
  12. Thanks, but I tried that. When I delete the card from the tblcreditcards I can no longer load the customer in whmcs admin. It doesn't appear in tblpaymentmethods
  13. This just gets worse. Upgraded to 7.8.2 as none of the hot fixes solved all of the issues. The remote transactions are now working. BUT Now I have a REALLY STRANGE situation. Can someone from WHMCS answer this please? Or has anyone else come across this? New customer of 6 months. Never paid via card, only debit card through GoCardless. At some point since the upgrade to 7.8 or 7.8.1 or 7.8.2 (or during the upload of the 3 hot fixes) - this has now appeared on his account: How on earth did that appear on a clients account? I can't remove it remotely. That fails. I removed it in the DB and then could no longer access the clients profile and he couldn't access payment methods in his client area. So 1) how can I get rid of it safely and 2) I had to login to his client account to manually pay his invoice via Direct Debit and 3) There are still random direct debit invoices not being processed via the cron (some are, some aren't) and I cannot for the life of me find out what is the common cause. All of this started from the 7.8 upgrade.
  14. Thanks for this, but it didn't work for me. I have a client who used to pay via master card. Now, in the admin area, he has no credit card listed - just NiftyDirect Debit (GoCardless) under PAY METHODS. His default payment method is set to Gocardless (and has been for months). So all invoices are generated with BUT, when I view an invoice (which has Direct Debit as the payment option) and then click ATTEMPT CAPTURE - credit card details appear in the modal. ? I've run the SQL query above for this client, and it executes 1 line (as expected) but nothing changes. The client still shows a credit card on the invoice, but not on the client account itself. Even more strange, when I login as the customer and view PAYMENT METHODS, the card shows up there. But if I try to delete it as the client, it generates the error: Oops! Something went wrong and we couldn't process your request. then a whole list of Remote Storage Errors in php files. It's just a complete mess. BTW - I'm currently running 7.8.1 and all of the 3 hot fixes available through this community . Really reluctant to update to 7.8.2 until I know for sure all of this is not going to become an even bigger mess.
  15. Just noticed this thread and it's already being addressed. Pretty fundamental issue again that surely would have been picked up by beta testers. Hopefully a fix soon.
  16. Anyone else seeing this? Using 7.8.1 Reports > Ticket Feedback Scores shows the staff and their score. Click on the staff name to read the reports and what customers have commented = nothing just blank. Searching using the date selector produces zero results, when I know there are hundreds of feedback comments.
  17. OK, I've upgraded to 7.8.1 - will wait to see what happens when the cron runs next after midnight tonight. 🤞
  18. No. Does it address / fix the issues ? Don't want to upgrade / create more issues or be told to roll back.
  19. This is all over the place. Not sure now it has anything to do with nifty direct debit at all. I'm having to manually process cards every morning because they failed during the cron overnight. I go to the invoice 'ATTEMPT CAPTURE' and get the 'no credit card details stored for this client' message. Then I view the client, and see that they have a credit card and a history of invoices paid automatically with the card using the cron. No Direct Debit details. Some have Stripe as the payment gateway, some have nothing. then....back to the invoice, click on ATTEMPT CAPTURE again. This time the card does show in the modal. ??????? I process the payment manually and all goes through without issue. Something somewhere is fundamentally wrong.
  20. I can manually edit tblpaymethods in phpmyadmin - (which I've now done for each client) to make their payment method stripe. (It was showing as nifty_direct_debit) but yet they have never paid any invoices using direct debit. Once changed to stripe, I am able to process the payment. At this point, I don't know how many more of my customers are affected by this, or what caused it. It appears to be random. (Incidentally changing the payment method default in the clients account to Stripe didn't make any difference).
  21. Lots of failed payments (but strangely not all) with the new 7.8 using the Stripe Gateway. Here's the process each morning. Look at the FAILED PAYMENTS in admin area. Click on the invoice and select ATTTEMPT CAPTURE Result is "No Credit Card Details are stored for this client so the capture could not be attempted." Click on Customer's Profile and voila.....there is a card under PAYMENT METHODS, (which they have used for years as payment). Click on the card to Open the modal. (the modal opens and shows the card details). Modal opens for Payment Method with all details completed EXCEPT: the gateway is not STRIPE it is Nifty Direct Debit (Gocardless) I can't delete the card. I can't charge the card. Stuck in limbo. Obviously because the remote operations are all failing. HELP
  22. Its pretty remedial stuff to be honest and would have thought someone would have picked this up during beta. That said, caps and lower case in a search through a server ? Should not be an issue at this level of software.
  23. With the upcoming charges for cPanel for individual hosting accounts I used the server sync tool to identify hosting accounts on my server which had no paying customers. After running the sync, I was amazed at how many there were. (Wondered why they weren't terminated and deleted by WHMCS automatically over the years). Anyway, so I checked about 20 of them manually (all the white banded ones)......and for all of them, they were correct. So with about 60 to get rid off, I was satisfied (foolishly) that the sync tool was correct. I then manually deleted the accounts in WHM > Terminate Accounts. Today I had a couple of customers contact me to tell me their website had disappeared and their email wasn't working. Sure enough the paid for hosting accounts were gone. I had to recreate them on the server, and running the sync tool again, the same sites appeared as 'not linked to any WHMCS account again'. But they are. Paying customers with accounts that use the cPanel auto-login to the server etc etc. It now seems that the only explanation I have is that the customer ordered the hosting account using a capital letter in the domain. So the sync tool MUST be searching for the domain with all lower case and not allowing for (as WHMCS allows) the listing of capital letters in the client account. So beware. Obviously, if my conclusion is correct, this is something WHMCS would need to address. If it's not, then something else is going on which is more worrying.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated