Jump to content

astewart

Member
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About astewart

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

955 profile views
  1. Thanks Andrew! I'll give this a go. I'm assuming there is still some developer documentation that needs to be updated for version 8.0? Cheers!
  2. Hmmm, So I'm now getting: BadMethodCallException: Call to undefined method WHMCS\User\Client::getIP() in /var/www/html/vendor/illuminate/support/Traits/ForwardsCalls.php:50 After updating it to: $ip = WHMCS\User\Client::getIP(); So the undefined method here being the ::getIP I'm assuming. I'm not using this function in the right manner now it seems.
  3. Thank you very much Brian! Obviously I didn't look hard enough but that is what I was looking for. You need a 'That was easy' button on your desk Brian. 🙂 Thanks again!
  4. Hey guys, I have a custom Server Module that has been working with for the last month or so and everything was working find in 7.10.2, until I upgraded to the latest and greatest, version. I know I just need to make a few changes here but I can't find any relevant Developer documentation for this issue specifically because to me it looks relatively trivial. Error I'm getting is: Error: Class 'WHMCS\Utility\Environment\CurrentUser' not found in /var/www/html/modules/servers/MyServerMod/hooks.php:15 Stack trace: #0 /var/www/html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Hook/Manager.php(0): WHMCS\Utility\SafeInclude::{closure}(Array) #1 /var/www/html/vendor/illuminate/support/Facades/Facade.php(261): WHMCS\Hook\Manager->run('ClientAreaPageP...', Array, false) #2 /var/www/html/includes/functions.php(0): Illuminate\Support\Facades\Facade::__callStatic('run', Array) #3 /var/www/html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/ClientArea.php(0): run_hook('ClientAreaPageP...', Array) #4 /var/www/html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/ClientArea.php(0): WHMCS\ClientArea->runOutputHooks() #5 /var/www/html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/ClientArea.php(0): WHMCS\ClientArea->outputWithoutExit() #6 /var/www/html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Http/Message/AbstractViewableResponse.php(0): WHMCS\ClientArea->getOutputContent() #7 /var/www/html/vendor/laminas/laminas-httphandlerrunner/src/Emitter/SapiEmitter.php(41): WHMCS\Http\Message\AbstractViewableResponse->getBody() #8 /var/www/html/vendor/laminas/laminas-httphandlerrunner/src/Emitter/SapiEmitter.php(31): Laminas\HttpHandlerRunner\Emitter\SapiEmitter->emitBody(Object(WHMCS\ClientArea)) #9 /var/www/html/clientarea.php(0): Laminas\HttpHandlerRunner\Emitter\SapiEmitter->emit(Object(WHMCS\ClientArea)) #10 {main The main point here being this in my code and I need to find what the new function is to call CurrentUser for this session. Here is the Snippet from the: $ip = WHMCS\Utility\Environment\CurrentUser::getIP(); Does anyone know what the right Function call is here in WHMCS 8 or can you point me in the right direction to the documentation? Thanks guys!
  5. @indy0077, just an observation here from the screenshot. I'm pretty sure now a dedicated IP address is not required anymore for SSL purposes. It's named based, top-level TLD. (Correct me if I'm wrong here though). BUT saying that, there are other reasons you probably have that listed, ie, Selling VPS's, customers just wanting to stay away from a 'Shared IP', etc.
  6. Thanks guys. I was trying to figure out what part exactly in the custom page that was causing this.
  7. Thanks Brian. I took a look through the first two pages here but I didn't see anything that was related, probably because I'm an idiot for not using the search. That worked like a Charm. Please feel free to remove this post since there is already another one covering this. Thanks again.
  8. Hey guys, I just recently upgraded to WHMCS 7.5 and on PHP 7.2 now. So far, it looks like all my custom pages are throwing the following error: ArgumentCountError: Too few arguments to function WHMCS\View\Client\Menu\MenuRepository::addContext(), 0 passed in /home/myuser/public_html/vendor/illuminate/support/Facades/Facade.php on line 215 and exactly 2 expected in /home/myuser/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/View/Client/Menu/MenuRepository.php:0 Stack trace: #0 /home/myuser/public_html/vendor/illuminate/support/Facades/Facade.php(215): WHMCS\View\Client\Menu\MenuRepository->addContext() #1 /home/myuser/public_html/custompage.php(55): Illuminate\Support\Facades\Facade::__callStatic('addContext', Array) #2 {main} Here is what that custom page looks like: <?php use WHMCS\ClientArea; #use Illuminate\Database\Capsule\Manager as Capsule; use WHMCS\Database\Capsule; define('CLIENTAREA', true); define('FORCESSL', true); // Uncomment to force the page to use https:// require __DIR__ . '/init.php'; $ca = new ClientArea(); $ca->setPageTitle('My Custom Page'); $ca->addToBreadCrumb('index.php', Lang::trans('globalsystemname')); $ca->addToBreadCrumb('custompage.php', 'Custom Page'); $ca->initPage(); // Check login status if ($ca->isLoggedIn()) { /** * User is logged in - put any code you like here * * Here's an example to get the currently logged in clients first name */ $clientName = Capsule::table('tblclients') ->where('id', '=', $ca->getUserID())->pluck('firstname'); // 'pluck' was renamed within WHMCS 7.0. Replace it with 'value' instead. // ->where('id', '=', $ca->getUserID())->value('firstname'); $ca->assign('clientname', $clientName); } else { // User is not logged in $ca->assign('clientname', 'Random User'); } Menu::addContext(); #Menu::primarySidebar('announcementList'); Menu::secondarySidebar('announcementList'); # Define the template filename to be used without the .tpl extension $ca->setTemplate('pages/custompage'); $ca->output(); ?> Anyone see what the problem might be here? I didn't notice an update to the "Custom Pages" DEV page on how to create one. Anyone else experiencing this issue? Thanks!
  9. Hi imaticon, Quick question here. I'm using the Six template as a base, I added the suggested code replacing what was there but I still cannot see the Domain Price list. Running the latest WHMCS 7.1.2. I added the following: <div id="pricingTable"{if $performingLookup} class="hidden"{/if}> <div class="panel-group" id="accordion" role="tablist" aria-multiselectable="true"> <div class="panel panel-default"> <div class="panel-heading" role="tab" id="heading{$tldCategory->id}"> <h4 class="panel-title"> <a data-toggle="collapse" data-parent="#accordion" href="#collapseAll" aria-expanded="false" aria-controls="collapseAll" class="domain-tld-pricing-category"> {$LANG.alltldpricing} </a> </h4> </div> <div id="collapseAll" class="panel-collapse collapse in" role="tabpanel" aria-labelledby="headingAll"> <div class="panel-body"> <div class="row"> <div class="col-md-10 col-md-offset-1 col-lg-8 col-lg-offset-2 table-responsive domain-tld-pricing-table-responsive"> <script language="javascript" src = "widgets/domainpricelist.php?currency={$smarty.post.currency}"></script> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> Any ideas what might be causing this? Thanks!
  10. Solved.. Lets just say that the file "whoisfunctions.php" shouldn't exist in WHMCS 7. So far so good.
  11. Hey guys, I'm pretty sure I know the answer to this but I just wanted to be sure. So I'm running WHMCS 7 RC1 and had gone a head and installed the latest version of the Ioncude loader for PHP7. As it shows, I don't think it is a beta anymore, shows version 6.0.4. http://www.ioncube.com/loaders.php Anyways the home page of WHMCS loads and a few others but once I try use the WHOIS form or the Cart I get the following error: I'm guess they just have to complete recompiling all encoded files eh?
  12. I understand that but in header.tpl (Six template), there are no references to 'menuItemName'. So they are dynamically added when the page is rendered. Do you know where I could find 'menuItemName' in any template file? - - - Updated - - - Actually I think I just found them. In the navbar and a few other files. Thanks man! I love agent ransack
  13. Hey guys, From how the WHMCS menu is built to work, I don't see how one would be able to fix those W3C errors; Attribute menuitemname not allowed on element li at this point. </li>↩ <li menuItemName="Announcements" id="Primary_Navbar-Announcements">↩ Does anyone have any ideas on how this could be corrected? Thanks!
  14. A custom admin theme? I am not. - - - Updated - - - Thank you Brian! Actually you are right. A while back I made a copy of the Admin theme it looks like. I just switched to current Blend and it works fine. Thanks man
  15. Hey guys, I'm running the latest WHMCS (6.2.0) which I just recently updated to. I am no longer able to "Create Add Funds Invoice" for any customers. A JS error is thrown and the window doesn't pop up. The last thing I did was install the Stripe module but I don't think this has anything to do with the error. The Stripe module doesn't require any changes on the admin side. Here is the error: Uncaught ReferenceError: showDialog is not defined onclick @ clientssummary.php?userid=8:430 Has anyone else run into this issue or know what might be the cause of this? Thanks guys!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated