Jump to content
aonap

Feedback needed

Recommended Posts

Our website has recently just been refreshed, and we are in need of your help!

Please let us know your thoughts on the design/any bugs you may find so we can improve the visitor experience. If you get a moment, hop onto the chat window and say hello.

Thanks in advance: www.aonap.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your site looks nice. 😀

The copyright in the footer shows 2019 though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, HVENetworks said:

Don't like that it auto-plays with audio

Which browser are you using out of interest?

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, CodeCo said:

Your site looks nice. 😀

The copyright in the footer shows 2019 though. 

Thanks for being an eagle eye. It has been updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi aonap,

I find the site much too slow, as a customer I would have left it already.

I would optimize the code a little bit, shrink images, merge JS and make it smaller.

CDN can be afforded by everyone today if it is not the Cloudflare free package.

There are some tools that show you the way, which doesn't mean that everything you get suggested makes sense.

https://www.aonap.com/

image.png.69e32a073a389134955e64767abc1dfc.png

https://id.aonap.com/

image.png.fb592ee40da2200aa1402d62a0e817b6.png

Greetings Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

@wp4all Thank you. That is strange, we do have CDN in place with Stackpath, I will get in touch with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try to realize the  front side on WHMCS  directly (not WP)?

If not, do you think is it possible?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/15/2020 at 1:19 PM, Jumm said:

Did you try to realize the  front side on WHMCS  directly (not WP)?

If not, do you think is it possible?

Sorry don't understand here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/14/2020 at 12:50 PM, HVENetworks said:

Google Chrome

It's not playing any sound and have checked on multiple devices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated