Jump to content

Recommended Posts

I'm curious if this is just my dev installation or a common occurrence, but I checked the config file today looking for something and saw that the autoupdate I last ran to test seems to have added a line to the file for the "templates_c" path. The path was already set to be above root, but I'm not absolutely certain that wasn't set when I first installed the dev license.

It didn't seem to cause any issues, but I was wondering if anyone else has seen this to help rule out the autoupdater being behind it or not. If anyone is using that, can you peek inside the configuration.php file and see if it has an extra templates compile directory defined in yours?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is my understanding that most configuration.php should have the line added for the path to templates_c based on the recommended security settings. Depending on how the autoupdater is configured, this line is either added by third-party software or added manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see anything in the updater settings to configure that. The only settings in there are the temp path and which version to use.

Maybe it was in there when I set this up and I failed to see it when I edited, though I don't think that's what happened here. I'll have to watch on the next update. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines