Jump to content

V5 Service Status


tumble

Recommended Posts

when logged into the client area, click support, network status it will show in there.....

 

For some reason though all our servers are showing down in the new version.... still looking into this... load and uptime is there just all images are red... in the page output is the following

 

3.81 253 Days 02:07:58 5.2.9

Notice: Undefined variable: mysqlver in /home/XXXXXX/status/index.php on line 61

Notice: Undefined variable: zendver in /home/XXXXXX/status/index.php on line 62

 

Any ideas??

Link to comment
Share on other sites

just applied the patch (now added to the new download) and all is working, we are back to greens... thanks matt

 

Where can I find the patch?

 

Looking at the download section in the client area but not seeing any patch listed.

 

Edit: nevermind, see they have been posting patches in the Bug Reports forum.

Edited by john_h
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated