aktifbilisim Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Değerli WHMCS Kullanıcıları, WHMCS v4.4.1 sürümünde bildiğiniz gibi admin panel dil konfigurasyonları geliştirilmiş ve geliştirilebilir ek dil seçenekleri yaratılmıştır. Firmamızın WHMCS Türkiye Yetkilisi olarak onaylı dil dosyasını yayınlamış bulunmaktayız. Bu dosyayı rahatlıkla kullanabilir, geliştirmeler ve düzenlemeler hakkında whmcs@aktifbilisim.com.tr adresine maille bildirimde bulunabilirsiniz. Dosyayı alttaki linkten indirebilirsiniz. Gerekli kurulum detayları sıkıştırılmış dosya içerisinde anlatılmıştır. Kaynak : http://blog.aktifbilisim.com.tr/genel/whmcs-4-4-1-admin-panel-turkce-dil-dosyasi.html Download Link : http://www.aktifbilisim.com.tr/downloads.php?action=displaycat&catid=5 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksuntr Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) inceledim ama türkçeleştirme tam anlamıyla olmamış sanki sözlükte yazan yazı aynen kopyalanmış gibi duruyor örnek vermek gerekirse admin panel ana sayfaya girince Bu Aydan Tarihe Kadar Toplam böyle bir yazı var Türk kullanıcıların daha iyi anlayabilmesi için oraya şu yazılabilirdi Bu Ayki Siparişler yine hemen altındada şu yazı var Yıldan tarihe kadar toplam yukarıda yazan yazıdan şahsen pek birşey anlayamazlar oraya şu aşşağıdaki yazı yazılırsa iyi olacaktır Bu Yılki Siparişler benim gördüğüm ilk hatalar bunlardı düzeltmenizi rica ediyorum Edited December 27, 2010 by darksuntr 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ooztumer Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 ücretsiz sunulan birşey neticede bu, neden siz düzelterek paylaşımı geliştirmiyorsunuz hazırı istemek yerine? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sener Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 geliştirmeler ve düzenlemeler hakkında whmcs@aktifbilisim.com.tr adresine maille bildirimde bulunabilirsiniz. Yukarıdaki cümle yeterli sanırım 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksuntr Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 ücretsiz sunulan birşey neticede bu, neden siz düzelterek paylaşımı geliştirmiyorsunuz hazırı istemek yerine? aktifbilisim whmcs lisans satışı konusunda türkiyede 1 inci sırada oyüzden herkes ordan indiriyor dil dosyasını bende düzeltmeleri gereken bir kaç şey söyledim okey 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts