Jump to content
Muneef

WHMCS imags not loading

Recommended Posts

i'm having isuess with my whmcs admin and client area. when click system order area order form images not showing, log etc..  more details see the below screen short. Please help me. 

image.thumb.png.a7c943ea5eb8edd10214e12e1796dcca.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Muneef,

Are you able to load the images directly? If you right click and open them in a new tab, what shows up?

It's likely a permissions error, something to do with your .htaccess or web-server configuration or the images are not there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right click one and see where it's trying to load from. Make sure the images are in that location?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bear I checked with whmcs its logo loading templates/blend/images/logo.png 

order form loading from. /templates/orderforms/cloud_slider/thumbnail.gif 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated