Jump to content
madbutcher

active products icons missing

Recommended Posts

Hello, 

Icons for inactive products are showing ( the grey padlocks), but not showing for the active products ( supposed to be green padlocks ). Any suggestions what could be the problem? Thx!

216305978_Screenshot(1).thumb.png.e3da450fed571903df6021a0fc233f0b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @madbutcher,

The SSL Status icon will be displayed based on the Product Type.

Products types of "Other" will not show the padlock icon.

Shared Hosting, Reseller Hosting and Dedicated/VPS product types will show the icon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, WHMCS John said:

Hi @madbutcher,

The SSL Status icon will be displayed based on the Product Type.

Products types of "Other" will not show the padlock icon.

Shared Hosting, Reseller Hosting and Dedicated/VPS product types will show the icon.

Thank you, John!

But they are the same product type. It is displayed when the product is expired and nothing is displayed when the product is active. How to make it showing same icon, but in green, when the product is active, please?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated