Jump to content
ocastaned

Help! Update got stuck WHMCS 8.0.3

Recommended Posts

I am upgrading WHMCS to 8.0.3 version, but it seems to be stuck. I am getting this error: https://sersegu.com/3fgy5c.png

Please help.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

An update, the "Performing update" windows is still showing. This is a screenshot: 

69mkil.png

 

But If visit my site I am able to access WHMCS, and I am seeing it updated to this new version. Screenshot:  

ufbizh.png

Why should I do. Close the performing update window?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usually it only takes 5 minutes, after that you can safely close the updating window.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,i had the same issue and am now past it,however theres a strange behaviour on the template,when i click on a product it takes me to this url  /index.php?a=add&pid=5  instead of cart.php?a=add&pid=5 ,it keeps takes my users round and round the home page.kindly you can see the behaviour in this link https://cmshosting.xyz/index.php,try to choose a product and see how it does

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, cmshosting said:

Hi,i had the same issue and am now past it,however theres a strange behaviour on the template,when i click on a product it takes me to this url  /index.php?a=add&pid=5  instead of cart.php?a=add&pid=5 ,it keeps takes my users round and round the home page.kindly you can see the behaviour in this link https://cmshosting.xyz/index.php,try to choose a product and see how it does

I waited around one hour and then I close my browser. I came back to WHMCS and everything seems to be working fine. Also, it shows it has been updated to 8.0.3. My only problem and it is very weird is that when I click "products/services"  I am taken to an error page.  But that error is one  happening only with one account. If I go to the same section on a different account, it shows me everything fine. I can see my customer's services, etc. I already contacted WHMCS  support to see what they can say about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, cmshosting said:

Hi,i had the same issue and am now past it,however theres a strange behaviour on the template,when i click on a product it takes me to this url  /index.php?a=add&pid=5  instead of cart.php?a=add&pid=5 ,it keeps takes my users round and round the home page.kindly you can see the behaviour in this link https://cmshosting.xyz/index.php,try to choose a product and see how it does

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated