Jump to content
HaNi Ghaith

Oops! Something went wrong

Recommended Posts

Hello,
I have a problem clicking on the download page.
I changed the domain name a while ago.
When I try to access the download page, the following errors appear:

Oops!
Something went wrong and we couldn't process your request.
Please go back to the previous page and try again.

If the problem persists, please contact us.

« Back to Homepage

For additional assistance, please reference the WHMCS TroubleShooting Guide »

League\Flysystem\FileNotFoundException: File not found at path: http:/www.olddomain.biz/files/prog/putty.zip in /home/site/public_html/vendor/league/flysystem/src/Filesystem.php:388
Stack trace:
#0 /home/site/public_html/vendor/league/flysystem/src/Filesystem.php(327): League\Flysystem\Filesystem->assertPresent('http:/www.olddomain...')
#1 /home/site/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/File/StorageErrorHandlingTrait.php(0): League\Flysystem\Filesystem->getSize('http:/www.olddomain...')
#2 /home/site/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/File/StorageErrorHandlingTrait.php(0): WHMCS\File\Filesystem->wrapStorageCall('getSize', Array)
#3 /home/site/public_html/downloads.php(0): WHMCS\File\Filesystem->getSize('http://www.olddomain...')
#4 /home/site/public_html/downloads.php(0): createDownloadsArray(Object(PDOStatement))
#5 {main}

Can someone tell me the cause of the problem and how to solve it?

Thanks

Edited by HaNi Ghaith

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is not putty.zip in ‘/files/prog/‘

File not found at path: http:/www.olddomain.biz/files/prog/putty.zip

Check if it’s deleted by your host.

Edited by pRieStaKos

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, pRieStaKos said:

There is not putty.zip in ‘/files/prog/‘


File not found at path: http:/www.olddomain.biz/files/prog/putty.zip

Check if it’s deleted by your host.

Hello,
Thank you for your answer.

It was already deleted.
However, I uploaded the file and the page did not work.

What to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, pRieStaKos said:

Do you have a new error ?

No.

Please note that I have only changed the domain name.

It means the old domain name for example
olddomain.com
And the new newdomain.com

The link that appears on the page shows the old link, not the new one.
olddomain.com/files/prog/putty.zip
And I actually uploaded the same file to the same path in the old domain.

However, it did not work and the error message did not change.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, pRieStaKos said:

Delete the file from WHMCS and re-create it with new domain or detail you want.

I have tried it before opening this topic here.

And the problem is not over

See attached picture.

9-16-2020 3-40-51 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

So you deleted from the WHMCS and readded. But you still get the same error.

Have you checked if when you upload the file, you host is deleting the file ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, pRieStaKos said:

So you deleted from the WHMCS and readded. But you still get the same error.

Have you checked if when you upload the file, you host is deleting the file ?

When the error appeared, the file was not in its old directory.

I thought exactly as you think, and I went to the control panel and deleted everything that was uploaded to make sure that there was no trace of any file in the database.

And the problem didn't solve.

After writing your first response, you uploaded the file to its correct path. It also did not work.

Now I tried to add the file again with the old directory, but there is no option to add external links.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, pRieStaKos said:

Have you checked if when you upload the file, you host is deleting the file ?

I tried now to upload the file and add it, and the process was successful.
I went to the file manager and found that the file had been uploaded in its place.

I went again and deleted it from the Downloads section then looked at File Manager and found it had been deleted.
This means uploading and deleting is worked.
I also tried the file download link WHMCS produced before deleting it worked fine.

But when entering the downloads page, at every step, the same error appears.

Thanks for sharing with me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated