Jump to content

Recommended Posts

Hi

 

i have added 3 WHMCS installs to my iOS app

when I switch my phone off and back on it looses the profiles and I have to re-add them!

 

iPhone 11 Pro Max with latest iOS 11.6 stable 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think WHMCS should leave mobile application (specifically iOS) development to the professionals. I have had the same experiences going back to previous version for sometime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @cyberhostpro  @radwebhosting

Sorry to hear you're experiencing this problem, this isn't something we can reproduce on our iPhones here.

Could you please share with model and OS version you are running in this thread, so that we can collect information for troubleshooting purposes:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

here too I have saw it lost all login credential ( at least 3 times) and had to  insert it all again, but i did not realize in what circumstance it will lost login credential,   it lost   login credential  3 days ago.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, was traveling at the weekend and tried to use the app.  Found credentials had been forgotten and I was back at the initial 'slideshow'.  Of course I don't carry my lengthy API Access Key around with me to re-enter, so that was a bust.  iOS 13.6 iPhone 11.  The old app is hideous and lacks key functionality, not to mention the  near impossibility of typing/editing and getting the cursor where you want.  So I reverted to the full web interface (as usual) with the Lara admin theme; fortunately that works well enough as you clearly can't rely on the apps.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

We've been able to reproduce this behaviour when there is some kind of connection problem with the app reaching the WHMCS installation; for example if the URL or API Key entered in the app is no longer valid.

Do either of those scenarios sound familiar to those experiencing this problem?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think also it   could be related   with  app trying to   see automatically if there is a new version of the  app available to update,   what means issues on    WHMCS side   (play store or   apple store). Issues looks    not be on  local cellphone.

I   usually switch from  home wifi to 3g\4g   phone plan and works fine, but suddenly   with no explain   happens   loosing   connection login details

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/7/2020 at 1:18 AM, WHMCS John said:

Do either of those scenarios sound familiar to those experiencing this problem?

Nope.  API key and other credentials haven't changed in years.  I was just getting "No internet connection" as mentioned in the other thread on that topic, when there totally was an Internet connection.  After a bit of tapping around I force closed the app, re-opened and lo and behold the connection details were lost again.  Can't be bothered to type in the 32 character API key yet again 🤬

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated