Jump to content
Sign in to follow this  
mario.fadegnon

Clients can't change their nameservers from their interface

Recommended Posts

Hello,

My clients are not able to change their nameservers through their interface.Actually their DNS are replaced by our default DNS.

Please, help.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/22/2020 at 6:03 AM, mario.fadegnon said:

Hello,

My clients are not able to change their nameservers through their interface.Actually their DNS are replaced by our default DNS.

Please, help.

Regards

You need to provide more information and details. It's hard to guess the problem otherwise.

What module are you using?

What happens when they try to change their nameservers?

What nameservers are set instead on the registrar or if you make a Whois lookup search?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like your clients may not be selecting the "Use custom nameservers (enter below)" option when entering their nameservers.

If the radio option is set to "Use default nameservers", even if the client enters custom nameservers in the fields then your default nameservers would be applied instead of the custom ones they entered.

Edited by WHMCS ChrisD
Removed background from formatting paste

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/3/2020 at 10:18 PM, sanechoice said:

Hi Mario,

Could you send a screenshot to help with this one?

Thanks,

Brad

Thank You
Here are screenshots.
Examinating my queries data, I find the new DNS but no change really

 

dns change1.png1447372592_dnschange2.thumb.png.62062e862b58d0e6aac9d928a1aa737d.png

Edited by mario.fadegnon

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/14/2020 at 7:46 PM, WHMCS Dan said:

It sounds like your clients may not be selecting the "Use custom nameservers (enter below)" option when entering their nameservers.

If the radio option is set to "Use default nameservers", even if the client enters custom nameservers in the fields then your default nameservers would be applied instead of the custom ones they entered.

Hello Sir,

Please can you show me screenshot of the radio. It is not on my interface
 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated