Jump to content

Recommended Posts

I have enabled Google and Facebook login  but every time users try to create account with any social media platform get this message

Link Initiated! Please complete sign in to associate this service with your existing account. You will only have to do this once. 

Which is ignored most of the time and they just left this option as per our A/B testing most of users bouncing from this feature, is there any option to setup properly and get it working smoothly ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello GoogieHost,

Thank you for getting in touch with WHMCS Technical Support.

Clients, when signing in with Social Logins will need to either associate it with an existing WHMCS Account or create a new account, this is the expected behaviour and there is not a way to change the way this functions at this time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, WHMCS ChrisD said:

Thank you for getting in touch with WHMCS Technical Support.

i'm hoping that's just a Pavlovian typed response on your part and not what this place really has become now...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated