Jump to content
Sign in to follow this  
philipp1992

Stripe not working

Recommended Posts

Hi,

i have configured Stripe in WHMCS 7.10 like the following:

image.thumb.png.7e12a5c525bbb59c0ae298f125537945.png

When saving changes, the configuration is validated and accepted (when i enter a wrong key, i cant even safe)

 

On ordering a client gets the following error:

 

image.png.548d0f086ae8d57c6cfccaaef938165e.png

 

Gateway logs show the following:

image.thumb.png.7c885bcd7c69493bc2ea147155becef5.png

 

and the stripe logs show:

 


 
{
 
"error": {
 
"code": "secret_key_required",
 
"doc_url": "https://stripe.com/docs/error-codes/secret-key-required",
 
"message": "This API call cannot be made with a publishable API key. Please use a secret API key. You can find a list of your API keys at https://dashboard.stripe.com/account/apikeys.",
 
"type": "invalid_request_error"
 
}
 

}

Can someone help me with this issue?

kind regards Philipp

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are using the Stripe Test Key. Use the Live keys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated