Jump to content
Piyush Mahes

WHMCS Admin Panel Not Working.

Recommended Posts

Hello Guys , I upgraded my WHMCS from 7.4.2 To 7.8.3 But After Updating Site is Working Fine But Admin Panel Shows Blank , i tried to install whmcs without upgrading my old database and it's working fine . Means When I Upgrade My Old WHMCS 7.4.2 To 7.8.3 Then It Shows Blank Admin Panel , But When I Install Directly 7.8.3 Without an Upgrade or without backing up my old database then it's working fine..

 

Please Help , I want to upgrade with my old database of 7.4.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Piyush Mahes Did you upgrade manually or did you upgrade using the auto updater?  In version 7.5 we did make some changes to the system requirements https://docs.whmcs.com/System_Requirements including upgrading the IonCube Loader requirements to version 10.1.0 or later    could you please review the system requirements and make sure you meet these new requirements

Just to check, when you say blank is it a white page or are the widgets loading empty?  Do your see any errors in the server error logs?  Are you using the default blend admin theme or a custom theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated