Jump to content
Sign in to follow this  
nkthen

Reset password page is blank

Recommended Posts

I need help here.

My client's login page is suppose to have a "Forget password" function. However, when they click on the link: https://my.mydomain.com/pwreset.php

It shows me a blank page.

I have read and search online and I don't have an answer. Any help to diagnose this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

And I also did this: https://docs.whmcs.com/Blank_or_Partially_Rendered_Pages

This part:
 

Quote

 

If the admin area is loading correctly and only the client area is blank this suggests the template folder missing or the /templates_c folder invalid path/not writeable.

To resolve this:

  • Re-select template under Setup > General Settings and clicking Save Changes.
  • Ensure the templates_c has the appropriate permissions and ownership values so it's writeable by the script (usually CHMOD 755, but in some environments CHMOD 777 may be required).
  • If the /templates_c directory has been moved to a custom location ensure the path is correct in the configuration.php file. Your server admin/hosting provider will be able to confirm this.


 

I did first step, nothing happens. I checked template_c and they are all in the same location and they are CHMOD 755.

So what else should I check?

Edited by nkthen

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, nkthen said:

I have read and search online and I don't have an answer. Any help to diagnose this issue?

is it a custom template that you're using ? if so, does the same thing occur when using Six ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have exactly the same problem.  It works perfectly when using the "Six" template.

@nkthenI have fixed the problem - which was really simple in the end.  The template files for the password for v7.8 have some additional files which were not in v7.7.  So you must simply copy the extra files from template six to your new template

	cp /var/www/html/templates/six/p* /var/www/html/templates/mytemplate/
	

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Bhondawe30 said:

I have also the same issue, but I tried this one answer which is given by nkthen, I would like to thanks for the valuable answer.

If you upgrade from 7.7 to 7.8, there are several new files added to 7.8 which did not exist in 7.7.  So you MUST COPY all of the password files from the default template to your own template.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A few resources for everyone:

You can view the specific Changelog for the Six template here: https://github.com/WHMCS/templates-six/commits/master 
You can view the specific Changelog for the Standard Cart template here: https://github.com/WHMCS/orderforms-standard_cart/commits/master

We publish these when new versions of WHMCS are released. From the above links you can see the specific differences from the release prior. This can help you ensure your custom templates are kept up to date!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated