Jump to content
Sihr

Page Not Found We couldn't find that page. Please try navigating using the options below.

Recommended Posts

After upgrading I'm facing error message when I save any edit in user area even when I tick Display Errors shown the same error.

Oops!
Page Not Found

We couldn't find that page.


Please try navigating using the options below.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Sihr,

Please follow the steps in this guide in the first instance: https://help.whmcs.com/m/troubleshooting/l/1007451-troubleshooting-a-404-page-not-found-error-in-the-admin-area

This message can also be displayed if a server-side security measure is triggered (such as mod_security). Please check your server-side security logs to see if any rules are being triggered, and disable any false positives.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Sihr,

Your server admin/hosting provider will be able to assist with this kind of question and checking the logs if you are uncertain.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/25/2019 at 11:19 AM, WHMCS John said:

Hi @Sihr,

Please follow the steps in this guide in the first instance: https://help.whmcs.com/m/troubleshooting/l/1007451-troubleshooting-a-404-page-not-found-error-in-the-admin-area

This message can also be displayed if a server-side security measure is triggered (such as mod_security). Please check your server-side security logs to see if any rules are being triggered, and disable any false positives.

@WHMCS John having the same issue, I have my other pages saved in the root of my template folder. The homepage works fine however none of the other pages work and I get an oops error. I checked my security logs in Cpanel and i get this

 [Sun Dec 01 16:14:19.129928 2019] [:error] [pid 3944648:tid 22728671176448] [client 97.101.9****] [client 97.*****] ModSecurity: Warning. Pattern match "^POST$" at REQUEST_METHOD. [file "/opt/mod_security/hg_rules.conf"] [line "1423"] [id "9009999"] [msg "8 char spam"] [hostname "hosting.sundezine.com"] [uri "/billing/whatsnew.php"] [unique_id "XePm20R8**************"], referer: https://hosting.sundezine.com/billing/

Any help would be great. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @sundey,

Please forward that log to your server admin/hosting provider, who will be able to adjust your mod_security rules appropriately to prevent this false-positive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Mechanic
      HI,
      In WHMCS 7.8.3 + 2Checkout payment gateway, the discount is being applied twice when a client tries to create a recurring subscription.
      This does not happen when they try to make a one off payment.
      This can be reproduced by creating a similar invoice under any other client account.
       
    • By Luthersites
      When I try to do the update I get the following error:
      Unable to complete incremental updates: Unable to import the 7.8.0 Alpha1 database file. Unable to import /home/lutherh/public_html/resources/sql/upgrade780alpha1.sql: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1118 Row size too large. The maximum row size for the used table type, not counting BLOBs, is 8126. This includes storage overhead, check the manual. You have to change some columns to TEXT or BLOBs
      I can't find anything on your site that talks about this error, and I find it odd that the database has incorrectly set column types.  Please advise as to what I need to do.
    • By noahesbjerg
      Hi,
       
      So, I just got a stripe account. And updated to the newest WHMCS version. But it seems that the new version completely broke the stripe module. For an example, if I try to delete a payment method I get this: https://i.imgur.com/xjtQkPn.png . And trying to add a new payment method results in this " Payment method failed to create successfully. Please try again.". I am using a custom theme, but it's also broken with the default one.
    • By loopmail
      Looking around and some clients have enabled 2fa for the primary user, but there seem to be no details for it on the contacts page. is this not a feature on offer to contacts or a way for administrators to see the status/clear the status for contacts?

       
    • By zarvis
      Hi,
       
      From today morning the Invoices are not being updated, and the API callback is getting failed for the Coingate and perfect money modules.
      Anyone else facing similar issue?
       
      Regards
      Chandrakant
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated