Jump to content
ntcportal

Microsoft Exchange Server on whmcs

Recommended Posts

Hello to all
I use Microsoft Exchange Server in my organization
Unfortunately, when you connect to the whmcs , it does not connect

All ports are open

I've turned off the firewall


Sends the following email after sending

2019-06-08 17:02:27 CLIENT -> SERVER: EHLO *******.com
2019-06-08 17:02:27 CLIENT -> SERVER: AUTH NTLM TlRMTVNTUAABAAAABzIAAAAAAAAgAAAAAAAAACAAAAA=
2019-06-08 17:02:33 SMTP ERROR: AUTH NTLM command failed: 535 5.7.3 Authentication unsuccessful
SMTP Error: Could not authenticate.
2019-06-08 17:02:33 CLIENT -> SERVER: QUIT
SMTP Error: Could not authenticate.

Email Sending Failed - SMTP Error: Could not authenticate.

I'm using IMP in the Kayako support system and I have no problem

Does it support whmcs  of imap?

please guide me
Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

It looks like you are using the IMAP port for the SMTP configuration, you should be able to use Port 465 with SSL to connect to Microsoft Exchange Server and send mail in WHMCS.

Can you try this port? 

If you continue to have problems, please feel free to raise a support ticket and we can investigate further if needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello
I bought the license a few years ago
Exit Support Time
Licensing has been permanent
Please rate this community
Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, WHMCS Dan said:

Hi,

It looks like you are using the IMAP port for the SMTP configuration, you should be able to use Port 465 with SSL to connect to Microsoft Exchange Server and send mail in WHMCS. 

Can you try this port?  

If you continue to have problems, please feel free to raise a support ticket and we can investigate further if needed. 

2019-06-10 06:10:14 SMTP ERROR: Failed to connect to server: Connection refused (111)
SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting

Email Sending Failed - SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting

Unfortunately, it failed again

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like the connection may be being blocked by the firewall, have you checked with your provider / server admin to ensure the ports are open and there are no firewall blocks?

There are some tips to check on this issue thread with someone experiencing similar issues which may help: https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/issues/295

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated