Jump to content
Md Rasel Khan

WHMCS Domain Synchronisation Error

Recommended Posts

Hello all,

Hope everything is well. I've got a problem. Domain Sync seems to not work properly. I got this mail (https://prntscr.com/nlujvs). And this is my Automation settings (https://prntscr.com/nlukbu).

Thanks all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some registrars do not support Domain Sync and some may have custom sync scripts. Double check that the registrar module supports sync, then if so, check the logs for more details. WHMCS Admin - > Utilities -> Logs -> Module Logs

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, radwebhosting said:

Some registrars do not support Domain Sync and some may have custom sync scripts. Double check that the registrar module supports sync, then if so, check the logs for more details. WHMCS Admin - > Utilities -> Logs -> Module Logs

Thanks for your reply. Previously it was worked fine. After migrating whmcs to new domain & server getting this error. Corn jobs working fine. And it's resellerclub registrars module.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Md Rasel Khan there are a couple of possible issues, could you please go to Setup > General Settings > Other  once done please tick Display Errors & Log Errors, then also go to Utilities > Logs > Module Log and then click enable module log.  Once completed please run your domain sync cron from the servers terminal window, and review any errors in the Activity and Module Logs so we can provide further assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Md Rasel Khan said:

After migrating whmcs to new domain & server getting this error

Some, it not most, registrars require you to let them know what IP address and domain is going to be making API calls. You may wish to check if they do, since this stopped working when those changed. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, bear said:

Some, it not most, registrars require you to let them know what IP address and domain is going to be making API calls. You may wish to check if they do, since this stopped working when those changed. 

@bear I've added the IP whitelist. Yesterday a domain bought without any problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/9/2019 at 6:40 AM, WHMCS ChrisD said:

@Md Rasel Khan there are a couple of possible issues, could you please go to Setup > General Settings > Other  once done please tick Display Errors & Log Errors, then also go to Utilities > Logs > Module Log and then click enable module log.  Once completed please run your domain sync cron from the servers terminal window, and review any errors in the Activity and Module Logs so we can provide further assistance.

Hello, please check my attachment. I have attached last two days logs.

screencapture-omnisoftit-myaccount-dashboard-systemmodulelog-php-2019-05-10-22_55_21.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/10/2019 at 11:57 AM, Md Rasel Khan said:

Hello, please check my attachment. I have attached last two days logs.

screencapture-omnisoftit-myaccount-dashboard-systemmodulelog-php-2019-05-10-22_55_21.png

I would like to apologize for my earlier post referencing the module logs. I believe domain synchronization is logged seperately and the logs can be configured as email reports sent to admin users. The receiving admin emails should have access to this feature, which are configured in WHMCS User Management in Admin area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated