Jump to content
lydianp18

SOME Emails not sent.

Recommended Posts

Ok, really weird problem - we've tried all the other solutions in the form, none have helped.

Password reset emails to customers AND New Client Notifications to administrator are NOT being sent.  All other emails, invoices, credit card payment notices, etc... are being successfully sent.  The weirdest part - If we go in and do a "Reset & Send Password" from the admin area, we get a confirmation from WHCMS that it was successfully sent, however it never shows in the email logs or under Recent Emails.  It shows as successful in the Activity Log, but there's nothing in the Email Log.

We've tried switching from PHP mail to SMTP - no help

 WHCMS 7.7.1, PHP V  7.1.14

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, lydianp18 said:

We've also checked the templates, they're all there and valid.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The email of password reset are regularly sent, but since I-don't-remember-what-version of WHMCS are no more logged as other email messages.
And it's right so (it was a security issue and, maybe, not GDPR compliant)

You can find evidence of these email in client log and in activity log.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Do you have any hooks (includes/hooks) or addons with hooks.php file that could be causing this issue?  (some hooks can abort email sending)

Edited by steven99

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated