Jump to content

Recommended Posts

When I tried to do a test checkout I realized that I cant continue. I get an error about invalid tax percentage, but I don't even have tax setup. I am using WHMCS 7.4.2

I get the error no matter what payment gateway, and I have tried a fresh install of the checkout.tpl file and a bunch of other files that is included on multiple pages such as common and the sidebars.

When I enable error reporting, I get the following stack trace:


WHMCS\Exception\Billing\BillingException: Invalid tax percentage: in /home/myuser/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Billing/Tax.php:0
Stack trace:
#0 /home/myuser/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Billing/Tax.php(0): WHMCS\Billing\Tax->validateTaxPercentage(NULL)
#1 /home/myuser/public_html/includes/invoicefunctions.php(0): WHMCS\Billing\Tax->setLevel1Percentage(NULL)
#2 /home/myuser/public_html/includes/processinvoices.php(0): updateInvoiceTotal(0)
#3 /home/myuser/public_html/includes/processinvoices.php(0): createInvoicesProcess(false, true, '')
#4 /home/myuser/public_html/includes/orderfunctions.php(0): createInvoices(1, true, '', Array)
#5 /home/myuser/public_html/cart.php(0): calcCartTotals(true)
#6 {main}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I can thank you

5 hours ago, WHMCS ChrisD said:

@hanstavo could you please try deleting and readding a fresh copy of the /vendor folder to see if this assists.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@WHMCS ChrisD

Could this be in the validation.php file? Just thinking back, I had a issue with some validations awhile back and I replaced that file. I maybe got the wrong version of the file.

7 hours ago, WHMCS ChrisD said:

@hanstavo could you please try deleting and readding a fresh copy of the /vendor folder to see if this assists.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@WHMCS ChrisD That didn't work I also reinstalled the includes directory

I tried creating level 1 and 2 tax percentage, but still no change still says the exact same stack trace

Edited by hanstavo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@WHMCS ChrisD I even tried complete reinstall I dont understand WHAT IS HAPPENING???

I didnt reinstall the templates though. or hooks although I did remove hooks to see if it was in a hook....It wasnt!

I tried purging both site cache and browser cache

Edited by hanstavo

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, hanstavo said:

I didn't reinstall the templates though. or hooks although I did remove hooks to see if it was in a hook....It wasn't!

you haven't said whether you're using a custom template and/or orderform templates - if you haven't already, you should test this with clean, unaltered versions of both Six and Standard Cart for your WHMCS version.

any addons installed that could be contributing to this ?

this might be one for you to open a ticket with Support and let them have a closer look at your setup - it could be any number of things causing this, but you've already seemingly ruled out some of the more obvious ones... you've already started two threads on this, but they will need to see what you're seeing before anyone can help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, brian! said:

you haven't said whether you're using a custom template and/or orderform templates - if you haven't already, you should test this with clean, unaltered versions of both Six and Standard Cart for your WHMCS version.

any addons installed that could be contributing to this ?

this might be one for you to open a ticket with Support and let them have a closer look at your setup - it could be any number of things causing this, but you've already seemingly ruled out some of the more obvious ones... you've already started two threads on this, but they will need to see what you're seeing before anyone can help!

Sorry I forgot to include that. I am not using any new modules that is mew since it was working. I am using a modified version of standard cart. And a customized template I got from the whmcs marketplace (supreme host) by zomex. Thank you for your reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, hanstavo said:

Sorry I forgot to include that. I am not using any new modules that is mew since it was working. I am using a modified version of standard cart. And a customized template I got from the whmcs marketplace (supreme host) by zomex. Thank you for your reply.

In that case, can you switch to the default templates (Standard Cart and Six) and see if the issue persists? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By ModulesGarden
      Dear community,
      You recently gave us plenty of feedback regarding our products. This allowed us to narrow down the focus to the things you need the most in our software. Thank you!
      Today we would like to hear your opinion on yet another matter. 
      Do you use our Account Synchronization For WHMCS module?

      If so, please answer a few simple questions and help us understand how you are feeling about such features as account export/import. 
      Take the 1-minute survey!
    • By WGS
      MONSOON OFFERS at WGS
      > Flat 50% OFF on HostX WHMCS Template - No Coupon Code Required
      > Flat 50% OFF on ClientX WHMCS Template - Coupon Code: X50 
      > Flat 30% OFF on All WHMCS Modules  - Coupon Code: MONSOON
      > Flat 30% OFF on Open Source WHMCS Modules -  Coupon Code: MONSOON
       
       
       
       
    • By kan
      Hello
      I have integrated stripe into WHMCS and it work perfectly with whmcs client area. We have our own client area using WHMCS API, but when we click on "PayNow" in invoice it will re directs to WHMCS client area for payment instead of Stripe payment gateway. Currently I'm using paypal because it will re direct to their gateway for payment.
      Is there any solution in whmcs or in stripe?
       
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated