Jump to content
jdmefsir

creating new page issue

Recommended Posts

hello, sorry to osund noobish. I have spent the last few hours trying to figure out an issue i am having with creating a new page.

 

I copied my web_hosting php and tpl file and renamed them web_design php and tpl. I if change nothing but the title the page loads.

If i change 

$ca->addToBreadCrumb('index.php', Lang::trans('globalsystemname'));
$ca->addToBreadCrumb('web_hosting.php', 'web hosting');

to 

$ca->addToBreadCrumb('index.php', Lang::trans('globalsystemname'));
$ca->addToBreadCrumb('web_design.php', 'webdesign');

$ca->setPageTitle('Web Hosting');

to 

$ca->setPageTitle('Web Design');

$ca->setTemplate('web_hosting');

to 

$ca->setTemplate('web_design');

 

then the page doesnt load the css and any changes i make do not show up on the site.

 

Am i missing something somewhere else?

 

so to recap, i copied and renamed the working page web_hosting.php and tpl and named them to the new pages i want and they load, as soon as i make any changes they do not load correctly. 

 

I have cleared browser and whmcs cache.

 

Sorry i am still new to whmcs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have attached the files. The web_hosting.php is the page i used to copy and create new pages for design and ssl

 

so, web_hosting.php and .tpl are one i used to clone and create new pages

web_design.php .tpl

ssl_certificates.php .tpl are the new pages made from web_hosting.php and tpl

ssl_certificates.php

ssl_certificates.tpl

web_design.php

web_design.tpl

web_hosting.php

web_hosting.tpl

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, jdmefsir said:

so to recap, i copied and renamed the working page web_hosting.php and tpl and named them to the new pages i want and they load, as soon as i make any changes they do not load correctly. 

I don't see anything particularly wrong with the .php files - they're basically just copies of the example from the creating pages documentation... though for simplicity, and to avoid confusion, i'd be tempted to trim them right down to the bare essentials...

<?php
use WHMCS\ClientArea;
use WHMCS\Database\Capsule;
define('CLIENTAREA', true);
require __DIR__ . '/init.php';
$ca = new ClientArea();
$ca->setPageTitle('web design');
$ca->addToBreadCrumb('index.php', Lang::trans('globalsystemname'));
$ca->addToBreadCrumb('web_design.php', 'web design');
$ca->initPage();
$ca->setTemplate('web_design');
$ca->output();
?>

tVW87j8.png

obviously, i'm looking at this through the "Six" template and by implication of those templates, you must be using a @ThemeMetro template on your site - that being the case, thememetro's support might be a better path for an answer here as i've no idea what css/js settings are in your header and so don't know how this "should" look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated