Jump to content
PPNSteve

Adding / editing cPanel servers: FAILED ARRAY

Recommended Posts

After switching WHMCS to the same server from another one, for some reason I can no longer connect to my cpanel to create hosting products. It keeps giving me 'Failed: array' error message when I test the connection.

 

Does anybody have any suggestions on what I can do to fix my issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, mfoland said:

Turn on auto updates!!!

I'm not sure that will help keep things working right, actually. I've had a few things that wouldn't work on my dev install (using auto updating), that worked as expected on a live (manual updating) installation recently. Although that *might* be something I had in that dev installation that's not in the live one, it makes me sufficiently nervous to stick with manual updates, painful as that may be. WHMCS can be kind of twitchy these days, and the smallest thing turns into an unrecoverable failure (small issues prevent loading, etc) of the system until it's found. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines