Jump to content
plusplushosting

email templates issues after upgade to 6.3

Recommended Posts

Hi, i have updated to 6.3 from 6.2.2, when you try to edit en email template that was already in the 6.2.2 version, there is not problem, but if i attempt to edit one of the new templates, like the email verification one, is showing without css formatting, nor the whmcs admin header, menu, etc and without the second language textbox in the template. I have attached a screenshot.

 

emtemp.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, This error is WHMCS already known (Case 9896). When you open a ticket you get a hotfix for this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone post the fix somewhere or send the link or something. WHMCS hasn't responded to my ticket. It's been about 16 hours now.

Edited by mustardman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Xarcell
      I have created a custom header & footer for the emails in general settings. I have not touched the custom emails yet. If I go to "clients > client name > send message", the email shows the header & footer. However, with invoices, the header & footer do not appear. the code is entirely different. What am I doing wrong?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated