Jump to content
lance

6.1.0 feeds - domain pricing

Recommended Posts

Seems the feeds no longer work, just get blank tables where the prices used to show.......

 

Anyone else had this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working fine on the domain lookup pages, we though have a separate page to display prices that is now working.... Here is our code that worked pre upgrade :-

 

{literal}

<style type="text/css">

table.domainpricing table.domainpricing th table.domainpricing td </style>

{/literal}

<script language="javascript" src="feeds/domainpricing.php"></script>

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Our feeds are located on a php page outside of the WHMCS installation. The feeds are pulled using the javascript code below:

 

<script src="/*whmcs*/feeds/domainchecker.php"></script>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sliffer21 that though gives you the domain lookup facility too, we simply have a separate page with just prices on that pulls from the whmcs.... Its pulling the domain tld`s but not the pricing, prior to the upgrade it worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My apologies, I pasted the wrong line.

 

<script src="/billing/feeds/domainpricing.php"></script>

 

That works just fine for us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, that's strange. Try looking at your domain prices and saving them in the admin side and see if maybe that helps. Something may have went wrong updating possibly causing the values to be NULL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it's definitely an issue with your feed coding - the feed pricing output is empty.

 

have you tried uploading a fresh copy of the domainpricing feed from the latest v6.1.0 download ? that should work.

 

also, I think the way you're calling the feed is weird - you seem to be doing it twice... the first one shouldn't work, and the second one won't need the {} brackets around the url... though that isn't the reason why the output is not correct.

 

<p>
<script src="/feeds/domainpricing.php"></script>
<p>
</p>
<style type="text/css">
table.domainpricing table.domainpricing th table.domainpricing td</style>

<script language="javascript" { src="feeds/domainpricing.php"> } </script>

replacing the feed with a fresh one should work... if not, PM me and i'll take a closer look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

strange its picking up on the zero priced ones though... we have tried a single call also and get the same.. I`ll fire a pm over to you over the weekend Brian if that's ok .

Share this post


Link to post
Share on other sites

WHMCS ver 6.2.2

 

Hi,

 

I'm able to use Feeds table.domainpricing (domainpricing.php) to list quickly all my avail domains on my page. Is there a way to filter out domains using this table call to list only specific, let's say 15 selected domains i.e .com, .net, .us, .info, .biz, etc? Or is there a custom avail PHP script you can share here?

 

Btw, I was able to achieve retrieving selected domains and their prices using individual Feeds domain price calls (domainprice.php) but it does take too long as each is an individual call to retrieve one by one a price of register, renewal and transfer of each domain (for formatting an individual button color purpose for each domain service type).

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated