Jump to content
Sign in to follow this  
ovi

Support Ticket attached image view problem in admin panel

Recommended Posts

Hello,

 

I need some help regarding support ticket attached image problem in admin panel.

 

A client able to attached an image with support ticket when they open ticket from client area but problem is as a admin when I'm try to open those support ticket & try to reply. When I to reply & click on attached image to view, it's taking me login page.

 

But without attached image support ticket system working fine.

 

I can't understand what was the problem occurring after attached images.

 

 

Please check attached file for screenshot

 

suppourt.jpg

 

 

Someone please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

it might be worth reading the thread below to see if it helps...

 

http://forum.whmcs.com/showthread.php?35766-Support-Tickets-cannot-view-attachments

 

also, if you are still using v5.2.12, there was a patch posted to fix this issue - if you are using a later version than v5.2.12, the patch should already be included...

 

http://forum.whmcs.com/showthread.php?80718-Ticket-attachment-redirects-to-clients-area

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated