Jump to content
3245

this code (rss feed) dont work on footer.tpl

Recommended Posts

Hello

when i put below code in my footer, but dont show in my website, anyone knoe what is problem?

when i put this code to a test.php file , it work fine, but not in whmcs

 

<!-- start feedwind code -->
<script type="text/javascript" src="//feed.mikle.com/js/rssmikle.js"></script><script type="text/javascript">(function() {var params = {rssmikle_url: "http://feed.mikle.com/support/rss/",rssmikle_frame_width: "300",rssmikle_frame_height: "400",rssmikle_target: "_blank",rssmikle_font: "tahoma",rssmikle_font_size: "12",rssmikle_border: "off",responsive: "off",rssmikle_css_url: "",text_align: "right",text_align2: "right",corner: "off",scrollbar: "off",autoscroll: "off",scrolldirection: "up",scrollstep: "3",mcspeed: "20",sort: "New",rssmikle_title: "on",rssmikle_title_sentence: "تست",rssmikle_title_link: "",rssmikle_title_bgcolor: "#0066FF",rssmikle_title_color: "#FFFFFF",rssmikle_title_bgimage: "",rssmikle_item_bgcolor: "#FFFFFF",rssmikle_item_bgimage: "",rssmikle_item_title_length: "55",rssmikle_item_title_color: "#0066FF",rssmikle_item_border_bottom: "on",rssmikle_item_description: "title_only",item_link: "off",rssmikle_item_description_length: "150",rssmikle_item_description_color: "#666666",rssmikle_item_date: "gl1",rssmikle_timezone: "Etc/GMT",datetime_format: "%e.%m.%Y %l:%M:%S %p",rssmikle_item_description_tag: "off",rssmikle_item_description_image_scaling: "off",article_num: "5",rssmikle_item_podcast: "off",keyword_inc: "",keyword_exc: ""};feedwind_show_widget_iframe(params);})();</script><div style="font-size:10px; text-align:center; width:300;"><a href="http://feed.mikle.com/" target="_blank" style="color:#CCCCCC;">
<!-- end feedwind code -->

 

 

below i add a screen shot how i put code:

 

/http://prntscr.com/47eb0n

 

 

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

You will need to wrap the above code in {literal}YOUR CODE HERE{/literal} Smarty tags to stop Smarty from trying to parse it as Smarty syntax.

 

Regards,

 

Josh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you bdigitalstudios, it worked

 

just a final, issue, when i put 2 code like this, second code run bottom of above code, but i need second code run left of right code, not bottom.

 

Please see my screen shot:

 

/http://prntscr.com/47fceq

Share this post


Link to post
Share on other sites

i working on it at local xamp

it is my code: /http://prntscr.com/47ffdy

 

please take a look at in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello 3245,

 

From looking at your code it would seem you have both feeds under the same <div> tag. Have you tried adjusting the divisions and their position via the css? A good way to play around with this while trying to figure out what to do is use a browser like chrome and open the developer tools. This will allow you to adjust things without actually changing your code while testing.

 

--Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated