Jump to content
Sign in to follow this  
Singularity

Domain Prices on Website

Recommended Posts

Hi ... I am very new to WHMCS and not brilliant at coding, i found a thread where the OP was directed to this link to add the prices for domains to their website http://docs.whmcs.com/Data_Feeds#Product_Pricing and I copied the code in the box for "Domain Pricing Table" into the html editor on the site and through the 'toggle editor' button, but each time I have tried, once I click update or save the article, the coding has dissappeared and nothing is showing on the front end.

 

The code I pasted is this:

<style type="text/css">
table.domainpricing {
   width: 600px;
   background-color: #ccc;
}
table.domainpricing th {
   padding: 3px;
   background-color: #efefef;
   font-weight: bold;
}
table.domainpricing td {
   padding: 3px;
   background-color: #fff;
   text-align: center;
}
</style>
<script language="javascript" src="feeds/domainpricing.php"></script>

 

I am using Joomla 2.5.19 and it is a brand new installation of WHMCS

 

The page that I want to have the domain pricing on is here http://www.247insanedomains.com/demo/index.php/home-page/domain-pricing

 

Can anyone please tell me what I am doing wrong?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am using Joomla 2.5.19

 

Hi, i guess your editor is stripping the code; JCE and JCK have options to configure this, either in the plugin or in the according component (depends on your editor). Google "jce editor stripping code" or "jck editor stripping code"

 

And Joomla 2.5.x is almost EOL (end of this year), I suggest to use Joomla 3.x as its already very stable :)

 

Have a nice day

 

Johannes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I was not using JCE or JCK, but I installed JCE and it is not stripping the code from the editor anymore, but it is also NOT displaying the pricing tables on the front end like it is supposed to?

 

I have attached a screenshot where you can clearly see the code is in, this is after I have clicked save and close and reopened the same article, the only thing I have noticed is if i toggle the editor back to the wsywig then it does remove the code.

 

Is there something wrong with the code that it doesn't show on the front end?

 

MWSnap143.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to disable the editor (not toggle) from user account setting, then insert your code and save.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it worked, you only need to specify the correct path to WHMCS directory

 

- - - Updated - - -

 

you'll need to change this:

<script language="javascript" src="/demo/feeds/domainpricing.php"></script>

to

<script language="javascript" src="WHMCS-Path-OR-URL/feeds/domainpricing.php"></script>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated