Jump to content
Sign in to follow this  
Jaggl

Module Show wrong Name

Recommended Posts

I have a Problem that a Module is showing the wrong name in Setup>Addon and under the Addons Menu... It is the Module Zomex Template Manager....

 

In the Addons Menu the Name is wrong, its displaying a Name of a other Installed Addon but the Link is the right one for the Module... Its just the Name.... Also the Deactivating/Activating function is working under Setup>Addons but its showing the Wrong Name and Coder/Version Number....

 

 

This problem just comes up with 5.3.3... i did not installed any new addon since 5.2.1.6

1.png

2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

one thought might be that when you installed 5.3.3, you overwrote one of the language files that contained a variable that Zomex was using...

 

failing that, it might be worth contacting Jack @ Zomex to see if there is an update/fix for this module name error... but if you haven't installed any new addons, then I'd think the first idea is more likely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i already contaced them but he dont know what cause this.... i dont think its a language file, because the name of the module which is shown in the admin are not set in any language file or?

Share this post


Link to post
Share on other sites

is it possible that the zomex wizzard panel and the custom pdf modle are conflicting somewhere? the support over at zomex have installed the custom pdf module and he see mostly the same problem.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
is it possible that the zomex wizzard panel and the custom pdf modle are conflicting somewhere? the support over at zomex have installed the custom pdf module and he see mostly the same problem.....

 

Exactly... Anyone using the zomex module and the customPDFinvoice addon, I have just released an update for this.

Download the latest version from your clientarea at TsHosting

Share this post


Link to post
Share on other sites
something is broken with the update sparky

 

If you install it correctly it works fine as I have already done for you.

Any problems let me know.

 

Jack if you are reading this please contact me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated