Jump to content
Sign in to follow this  
alanp

5.3.3 Upgrade Causing Worldpay Callback to Fail - URGENT HELP PLEASE

Recommended Posts

Hello

 

We upgraded to 5.3.3 and have found that worldpay (futurepay) callbacks are not working for new customers. The futurepay agreement ID is not being entered into the database and the payments are not being marked as paid even though they are. There is nothing in the gateway log for these transactions.

 

It appears that existing customers are being billed correctly through worldpay and payments are being recorded correctly.

 

We have tried the patch but it has made no difference.

 

How can I downgrade.

 

Many many thanks

 

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

We opened a ticket as we have exactly the same issue, it only applies to new agreements, all old agreements are still being collected, the case number is: #4061

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI

 

I reported this upon release of 5.3 and its a pain as all payments using futurepay do not callback! this should be given high priority for a fix!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Yes I raised a ticket yesterday but I haven't had a response yet. This is a real problem for us as we have many new customers every day and we have to manually look at worldpay to find out if their payment has been successful.

 

I only wish we had not upgraded.

 

Alan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same with Ideal transactions and paysafe transactions. Something in the new release is not configured right. Created a support ticket and all the support crew said was like: This is a 3rd party module what we do not support please contact the developer of this module. While it worked as a charm before the update.

 

WHMCS support is missing a very important thing here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello,

 

We merged a fix for the worldpay future pay callback into the tree for 5.3.4 yesterday. I spoke with Matt today and we have uploaded a hotfix for this issue today:

 

http://docs.whmcs.com/HotFixes#Version_5.3.3

 

This should resolve your issues.

 

Nate C

 

I am now getting the following errors:

 

PHP Fatal error: main(): Failed opening required '../../../init.php' in worldpayfuturepay.php on line 0

 

Our init.php is only 2 levels up from the worldpayfuturepay.php, not 3

 

Please advise urgently.

 

- - - Updated - - -

 

I am now getting the following errors:

 

PHP Fatal error: main(): Failed opening required '../../../init.php' in worldpayfuturepay.php on line 0

 

Our init.php is only 2 levels up from the worldpayfuturepay.php, not 3

 

Please advise urgently.

 

 

I realise my mistake now, I did not place the file in the callbacks folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated