Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'remote storage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


WHMCS.Community

  • The latest WHMCS Release
  • The Latest from the WHMCS Team
    • News & Announcements
    • The WHMCS Blog
  • WHMCS.Community
    • Community Announcements
    • Introduce Yourself
  • Using WHMCS
    • Pre-Sales Questions
    • Admin & Configuration Questions
    • Installation, Upgrade, and Import Support
    • Using WHMCS
    • Troubleshooting Issues
    • Vendor Discussions
  • WHMCS Beta Program
  • WHMCS Showcase
    • Showcase Your Site
    • Share Your Best Practices & Tips
  • Developing & Extending WHMCS
    • Third Party Add-ons
    • Service Offers & Requests
    • Developer Corner
    • Building Modules
    • Share Ideas for WHMCS Modules
  • Community Competitions
    • Competitions
  • General Discussions
    • General Discussion
  • General Feedback & Assistance
    • WHMCS.Community Tips & Tricks
  • Third Party Developers's Topics
  • Turkish International Discussions's Topics
  • Russian International Discussions's Topics
  • Spanish International Discussions's Topics
  • Portuguese International Discussions's Topics
  • French International Discussions's Topics
  • Italian International Discussions's Topics
  • German International Discussions's Topics
  • WHMCS Brasil's Topics
  • WHMCS Brasil's Tópicos
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Hungarian International Discussions's Segítség
  • ThemeMetro Club's Topics
  • WHMCS Services Club's Topics
  • SwiftModders Club's Topics
  • WHMCS Global Services Club's Topics

WHMCS Version

  • V7 Hotfixes
  • V7.1.x Hotfixes
  • V7.2.x Hotfixes
  • V7.3.x Hotfixes
  • V7.4.x Hotfixes
  • V7.5.x Hotfixes
  • V7.6.x Hotfixes
  • V7.7.x Hotfixes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Hello All, There is a critical bug in WHMCS related to multiple currency gateways. I've had a ticket open with WHMCS for months now... but their usually good support has disappeared and is no longer replying to my request for any updates. It seems odd that they would acknowledge a bug and then just ignore it... but anyway... I'm hoping that maybe someone here has a creative solution or hack to get this working. I have two gateways, US$ and CAD$. Both gateways use a token system for security. The US$ gateway is first in the list, so I guess it's my default. I have an account that paid their first invoice using the US$ gateway. When they paid that invoice, I can see in the log "Credit Card US$ Remote Storage", which is good. Then the customer requested they be changed in Canadian dollars. Everything in their account, including the general "Profile" and specific "Product/Service" is now setup for CAD$ gateway. On the "summary" page I click "Credit Card Information" and CLEAR all the details. (Just in case these details were married to the US$ gateway.) I then input a new credit card. Upon their next renewal, the transaction is declined. In the Gateway Log, I can see it's using the "Credit Card US$ Remote Storage". It should have used "Credit Card CAD$ Remote Storage", but it did not. So, the big bug and big question is why is it still using the US$ gateway? Everything on this account is setup for the CAD$ gateway. This does not make any sense... and banging my head against the keyword has not produced the solution, hehe. It's like WHMCS is just calling the wrong gateway for some reason. I would assume that when WHMCS sees that everything on the user's profile is setup for the CAD$ gateway, it should know to use CAD$ Remote Storage. Any ideas?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated