Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Resolved'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


WHMCS.Community

  • WHMCS Beta Program
    • WHMCS 8.5 Beta Discussion Board
  • The latest WHMCS Release
  • The Latest from the WHMCS Team
  • WHMCS.Community
    • Community Announcements
    • Introduce Yourself
  • Using WHMCS
    • Pre-Sales Questions
    • Admin & Configuration Questions
    • Installation, Upgrade, and Import Support
    • Using WHMCS
    • Troubleshooting Issues
    • Vendor Discussions
  • WHMCS Showcase
    • Showcase Your Site
    • Share Your Best Practices & Tips
  • Developing & Extending WHMCS
    • Third Party Add-ons
    • Service Offers & Requests
    • Developer Corner
    • Building Modules
    • Share Ideas for WHMCS Modules
  • Community Competitions
    • News, Announcements & Blogs from WHMCS
    • Competitions
  • General Discussions
    • General Discussion
  • General Feedback & Assistance
    • Feedback
    • WHMCS.Community Tips & Tricks
  • Third Party Developers's Topics
  • Turkish International Discussions's Topics
  • Russian International Discussions's Topics
  • Spanish International Discussions's Topics
  • Portuguese International Discussions's Topics
  • French International Discussions's Topics
  • Italian International Discussions's Topics
  • German International Discussions's Topics
  • WHMCS Brasil's Topics
  • WHMCS Brasil's Tópicos
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Hungarian International Discussions's Segítség
  • ThemeMetro Club's Topics
  • WHMCS Services Club's Topics
  • WHMCS Global Services Club's Topics
  • Katamaze's Free Scripts
  • Katamaze's Module Support
  • Zomex Club's Topics
  • 0100Dev Club's Topics

WHMCS Version

  • V8.4.x Hotfixes
  • V8.3.x Hotfixes
  • V8.2.x Hotfixes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 9 results

  1. Hello, Its not possible to remove created users permanently from WHMCS admin. If i am wrong, how to remove them if none of client account is associate with that user account. In Manage Users page should be an option to remove account permanently if the users is not associate any client.
  2. After Upgrading WHMCS FROM 7.8.3 TO 7.9 AM UNABLE TO UPGRADE/CHANGE CPANEL PLAN/Package From WHMCS, But Am Able To Change It From WHM,how i solve it. It's Possible To Downgrade Whmcs To 7.8.3
  3. We are getting Segmentation fault in cron after upgrade to 7.9.
  4. I was beta testing the new eWay secure fields in the RC, and it was working mostly OK. However, after updating to the full release, it appears my cron job is no longer attempting to process cards. The cron appears to complete OK - But in the cron email, it says '0' Credit Card Charges.. I can see lots of overdue invoices for the last two days - none have been attempted. I was able to process them manually via the admin area in WHMCS, but obviously somthing has gone wrong. Anyone else have same issue?
  5. Hi, I've been trying to resolve this for hours now. We have the Stripe and BAsic PayPal gateways installed and setup. When we make any purchase we are getting an Oops error on the "cart.php?a=complete" URL: Error: Undefined class constant 'Active' in /*****/includes/invoicefunctions.php:0 Stack trace: #0 /*******/cart.php(0): getNewClientAutoProvisionStatus(1) #1 {main} (The *** are redaction not the actual error) Has anyone else seen this or have a solution? We can't get past it which is causing us some grief. The Stripe orders are not completing and PayPal isn't redirected at all.
  6. I've opened a ticket.. however I wanted to post here as well. When my first daily cron ran today, an invoice was successfully charged but the invoice was not marked as paid and not sent to the customer. I use the inbuilt stripe gateway and no changes were made on my end since the upgrade. The transaction shows in the gateway log, but not the transaction list. The invoice does list the transaction as well, but the invoice is marked as unpaid still. Side point, it's like the daily process did not complete properly as no cron email was sent to the admin either and the billing stats on the dashboard so todays income as $0 In the system health I see: .. this despite the cron running successfully every 5 mins. I've even run it manually via the cli with -v and no tasks are pending/queued. I've included this in ticket #ANR-898319 Anyone else seeing this?
  7. Cron failing, no activity in activity log Error log shows:- [31-Aug-2019 14:05:05 UTC] [WHMCS Application] ERROR: TypeError: Argument 1 passed to WHMCS\Cron\Console\Input\CliInput::convertRenamedOptions() must be of the type array, null given, called in /home/itsmirnl/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Cron/Console/Input/CliInput.php on line 0 and defined in /home/itsmirnl/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Cron/Console/Input/LegacyOptionsTrait.php:0 Stack trace: #0 /home/itsmirnl/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Cron/Console/Input/CliInput.php(0): WHMCS\Cron\Console\Input\CliInput->convertRenamedOptions(NULL) #1 /home/itsmirnl/public_html/crons/cron.php(0): WHMCS\Cron\Console\Input\CliInput->__construct() #2 {main} {"exception":"[object] (TypeError(code: 0): Argument 1 passed to WHMCS\\Cron\\Console\\Input\\CliInput::convertRenamedOptions() must be of the type array, null given, called in /home/itsmirnl/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Cron/Console/Input/CliInput.php on line 0 at /home/itsmirnl/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Cron/Console/Input/LegacyOptionsTrait.php:0)"} [] Hotfixes applied Manual trigger of cron also fails. Help!! Cannot open a reseller support ticket as if fails on send as license details not given, even though there is no field for this
  8. The WHMCS-made Paypal Balance & Lookup addon is broken by the new date picker. It just asks for a start date again, and the icon doesn't fit in the box. You can find the addon in the Apps & Integrations section, it's not on the marketplace.
  9. Hi, new Phone Number Format introduced in 7.4 remove the 0 (zero) from the phone number if it's the first number, and this is not good for Italy because we have phone numbers starting with 0 and it's mandatory. For example +39.0331451111 or +39.0289451111 Even if we disable the automatic format the 0 is deleted. All the numbers starting with 0 are now messed up. What you suggest to do? Thanks in advance Nicola
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated