Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MODULE-6783'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


WHMCS.Community

  • The latest WHMCS Release
  • The Latest from the WHMCS Team
    • News & Announcements
  • WHMCS.Community
    • Community Announcements
    • Introduce Yourself
  • Using WHMCS
    • Pre-Sales Questions
    • Admin & Configuration Questions
    • Installation, Upgrade, and Import Support
    • Using WHMCS
    • Troubleshooting Issues
    • Vendor Discussions
  • WHMCS Beta Program
  • WHMCS Showcase
    • Showcase Your Site
    • Share Your Best Practices & Tips
  • Developing & Extending WHMCS
    • Third Party Add-ons
    • Service Offers & Requests
    • Developer Corner
    • Building Modules
    • Share Ideas for WHMCS Modules
  • Community Competitions
    • Competitions
  • General Discussions
    • General Discussion
  • General Feedback & Assistance
    • WHMCS.Community Tips & Tricks
  • Third Party Developers's Topics
  • Turkish International Discussions's Topics
  • Russian International Discussions's Topics
  • Spanish International Discussions's Topics
  • Portuguese International Discussions's Topics
  • French International Discussions's Topics
  • Italian International Discussions's Argomenti
  • German International Discussions's Topics
  • WHMCS Brasil's Topics
  • WHMCS Brasil's Tópicos
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Hungarian International Discussions's Segítség

WHMCS Version

  • V7 Hotfixes
  • V7.1.x Hotfixes
  • V7.2.x Hotfixes
  • V7.3.x Hotfixes
  • V7.4.x Hotfixes
  • V7.5.x Hotfixes
  • V7.6.x Hotfixes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Today I started getting OPPS errors in WHMCS when trying to process customers cards. Whoops\Exception\ErrorException: SOAP-ERROR: Encoding: object has no 'IsActive' property in /home/account/public_html/modules/gateways/ewaytokens.php:0 Stack trace: #0 /home/account/public_html/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Utility/Error/Run.php(0): WHMCS\Utility\Error\Run->handleError(1, 'SOAP-ERROR: Enc...', '/home/account/p...', 0) #1 [internal function]: WHMCS\Utility\Error\Run->handleShutdown() #2 {main} This module and install of whmcs (7.5.1) has been working fine for as long as I can remember. cpanel did update to 72 recently, so may be the cause, i just dont know what to do to fix.. Any ideas?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines