Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'CORE-14191'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


WHMCS.Community

  • The latest WHMCS Release
  • WHMCS Beta Program
    • WHMCS Mobile App Technical Preview Feedback
  • The Latest from the WHMCS Team
    • News, Announcements & Blogs from WHMCS
  • WHMCS.Community
    • Community Announcements
    • Introduce Yourself
  • Using WHMCS
    • Pre-Sales Questions
    • Admin & Configuration Questions
    • Installation, Upgrade, and Import Support
    • Using WHMCS
    • Troubleshooting Issues
    • Vendor Discussions
  • WHMCS Showcase
    • Showcase Your Site
    • Share Your Best Practices & Tips
  • Developing & Extending WHMCS
    • Third Party Add-ons
    • Service Offers & Requests
    • Developer Corner
    • Building Modules
    • Share Ideas for WHMCS Modules
  • Community Competitions
    • Competitions
  • General Discussions
    • General Discussion
  • General Feedback & Assistance
    • Feedback
    • WHMCS.Community Tips & Tricks
  • Third Party Developers's Topics
  • Turkish International Discussions's Topics
  • Russian International Discussions's Topics
  • Spanish International Discussions's Topics
  • Portuguese International Discussions's Topics
  • French International Discussions's Topics
  • Italian International Discussions's Topics
  • German International Discussions's Topics
  • WHMCS Brasil's Topics
  • WHMCS Brasil's Tópicos
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Hungarian International Discussions's Segítség
  • ThemeMetro Club's Topics
  • WHMCS Services Club's Topics
  • SwiftModders Club's Topics
  • WHMCS Global Services Club's Topics
  • Katamaze's Free Scripts
  • Katamaze's Modules
  • Zomex Club's Topics
  • 0100Dev Club's Topics

WHMCS Version

  • V8.1.x Hotfixes
  • V8.0.x Hotfixes
  • V7.10.x Hotfixes
  • V7.9.x Hotfixes

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. When a new or old client - with no payment methods on file - attempts to pay an invoice, they get the following error: The following errors occurred:Invalid Payment Method Selection This error *only* occurs when they set the "save my credit card details" option to "no". When they set the option to "yes" (ie save the credit card), then they payment goes through fine. If they pay with an existing credit card on file it also works fine. We are using the default invoice payment template (from six) with no changes. We are using our own credit card payment module. Any ideas what could be causing this? Is this a bug?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated