Jump to content

waltr100

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About waltr100

  • Rank
    Junior Member
  1. I tried contacting them and they said to contact WHMCS. I can try InMotion again to try to get a more skilled support person.
  2. Hello, I am currently having issues accepting orders. When an order is placed it creates the account on the cPanel/WHM side but WHMCS gives me errors. I am utilizing a InMotion shared hosting reseller account. I've tried changing the SQL timeout but I don't have permission, though it's possible I was in the wrong config file. The following errors are what WHMCS gives me when I try to activate an order. ERROR #1 (first time I try to activate order) Order Accept Encountered Problems SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1048 Column 'user_id' cannot be null (SQL: insert into `tbloauthserver_clients` (`identifier`, `secret`, `user_id`, `service_id`, `rsa_key_pair_id`, `name`, `description`, `logo_uri`, `redirect_uri`, `grant_types`, `updated_at`, `created_at`) values (LIBERTYTREE.l+cc9uldXam6vuqX8xoTqw==, c53de45074800b798f0e4fb17bd1eff922094538ba9ae549ef02b185dd95c5706394e8996ad2cd3da3a7f5c26f6e8caf98e7b844aaf20c789de7e6fcb3d5233f84c56b86777cb7684fa8ead2f193955f8dbd670fdfccb436d94600d1774b62c6, ?, 25, 0, , , , , single_sign_on, 2021-04-10 10:51:24, 2021-04-10 10:51:24)) ERROR #2 (occurs if I try to activate it a 2nd, 3rd, etc. time) Order Accept Encountered Problems (XID zffzt8) The domain “libertytreetest.com” already exists in the userdata.
  3. I followed your suggestion and it still resulted in the same. I'm thinking it has to do with the url because transactions work perfectly fine when I'm not using WHMCS Bridge. I switched my payment gateway to PayPal for the time being. I'm assuming PayPal works because it opens a separate window to process the payment. Thanks for your help.
  4. Under the Gateway Logs it says "Payment capture error: No such paymentmethod: a similar object exists in test mode, but a live mode key was used to make this request."
  5. Changing the templates still results in error. I did notice that the invoices that work have the url "mysite.com/whmcs......." and the invoices that don't work have the url "mysite.com/whmcs-bridge......".
  6. I just setup Stripe and while testing it I'm able to complete transactions while purchasing the services and through the invoices that are delivered via email. though I am not able to complete transactions through the "My Invoices" page in the client area. It gives me an error, "An error has occurred: The requested URL returned error: 406 Please try again later.". I'm using WHMCS Bride with my site so that might have something to do with it. Any ideas?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated