Jump to content

ZeProf2Coding

Member
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ZeProf2Coding

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello, is there a way to reset email templates ?
  2. @ZeProf2Coding The problem was that I have setlocale(LC_ALL, 'fr_FR@euro', 'fr_FR', 'fra_fra'); in my configuration.php file.
  3. Auto-Updater and updated from v7.9.0 🙂 I do the updates everytime
  4. @brian! Not working 😞 And yeah that is the official paysafecard WHMCS module : https://marketplace.whmcs.com/product/962
  5. Only have the Pterodactyl Module addon (https://github.com/pterodactyl/whmcs) and the official PaySafeCard mobule.
  6. The example one : <?php /** * Example Hook Function * * Please refer to the documentation @ https://docs.whmcs.com/Hooks for more information * The code in this hook is commented out by default. Uncomment to use. * * @package WHMCS * @author WHMCS Limited <development@whmcs.com> * @copyright Copyright (c) WHMCS Limited 2005-2018 * @license https://www.whmcs.com/license/ WHMCS Eula * @version $Id$ * @link https://www.whmcs.com/ */ /* if (!defined("WHMCS")) die("This file cannot be accessed directly"); function create_forum_account($vars) { $firstname = $vars['firstname']; $lastname = $vars['lastname']; $email = $vars['email']; // Run code to create remote community account here... } add_hook("ClientAdd",1,"create_forum_account"); */ And a WHMCS to Discord notifications hooks : https://github.com/metallicgloss/WHMCS-Discord-Notifications/blob/master/includes/hooks/WHMCS-Discord-Notifications.php
  7. @brian! I'll wait here since I'm not the owner of the account of the WHMCS License 😉
  8. @brian! Yes, I'm keeping updated my custom template and yes the six templates are the shipped one with v7.9.1.
  9. @brian! I didn't edited the templates they are the default ones 😉 and I don't think there is any hooks doing this.
  10. @Kian When you select the product in the client area it's the correct price but when you go on the product configuration page it's show as "0,0€" for "0,5€" in reality and even in the invoices it's "0,0€" you don't have to pay anything and that's a big problem.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated