Jump to content

darrensweb

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About darrensweb

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi Guys, I managed to edit the data and remove the last 30 characters from the "gatewayid" Worked a charm and all is working fine. Thanks, guys.
  2. Looking at a transaction that succeeded while I had the new stripe module active I can see the data is stored as follows: {"customer":"cus_Fk4hvEFV4Amdnd","method":"pm_1FEaXw4YTT8T6YNYCLhjq6PH"} The data for my previous plugin was stored like below: cus_Fk6MxbSUxpORU9,card_1FEcA04YTT8T6YNYwE6IYKDQ Can I alter these manually using some conditional logic and if so what table am I looking for these? I assume if I was to alter the data of the current module for each token like below ["customer";"cus_Fk6MxbSUxpORU9","pm_1FEcA04YTT8T6YNYwE6IYKDQ"] Would that work?
  3. Hi, According to the link you posted if the module is storing data with the cust prefix then it is migratable. I have checked customers who have cards stored and they all have the cust prefix as an example: cus_EmvcvSs4IrJrmC,card_1EJLlh4YTT8T6YNYYjLijBLo So what is it about the above storage that is incorrect? Can it be modified, I have 1000s of customers with cards and could do with a fix.
  4. Hi, I was previously using RoudiApp Stripe plugin and have done for years. Due to the whole 3d secure and EU payments I decided to switch to the built in Stripe module. Since doing this alot of my customers when trying to use an existing card are seeing the following error: No such customer: cus_6wGlZpgCnjkYk2,card_198Q9G4YTT8T6YNYsBuu6vmm I contacted stripe who are saying the built-in WHMCS plugin is sending the wrong charge request: They gave me this: { "error": { "code": "resource_missing", "doc_url": "https://stripe.com/docs/error-codes/resource-missing", "message": "No such customer: cus_6wGlZpgCnjkYk2,card_198Q9G4YTT8T6YNYsBuu6vmm", "param": "id", "type": "invalid_request_error" } } Anyone else have this issue? I am using 7.8.1
  5. I just noticed something strange. All of my domain renewal prices have been set to £2, Free or £3 which is obviously not correct anyone know how I can fix this quickly?
  6. Hi Guys, This morning everything was fine, Annual Income was what it has always been then suddenly I receive a payment and bang it drops by 6k anyone got any ideas of what this could be? has it suddenly not included domain name in costs or something?
  7. This is not Stripes issue because my issue is that previous invoices that where paid by card now say paid by paypal, If I remove Paypal then all invoices say paid by card ? Surely the payment method used for paid invoices should always report the method used why would this change?
  8. Dont know if anyone else has this issue but since WHMCS 6 update all my clients are on PayPal as payment method and all previous invoices that where paid by credit card now state paid by Paypal I am using the latest Stripe module for whmcs 6 HELP PLZ
  9. Hi Since WHMCS 6 update I added a new announcement.. It seems if the user clicks this from the client area homepage it goes to a 404 but if they navigate to it via the knowledgebase page it works fine.. It appears in the recent news section..this is whre 404 appears.. Any ideas/
  10. I spoke with them need to wait for module I fixed backend but frontend still not appearing. I find it extremely silly to update some of the modules they have befor a DNS manager talk about prioritising wrongly. I mean Hosting Quota Notifications before a DNS manager !
  11. Hi Guys, Any one have a fix for DNS Manager not displaying in client area to edit domain zones? Since updating to WHMCS 6 it doesnt display it works fine in the backend !! - - - Updated - - - Just noticed backend doesnt work at all !! Searching for any domain returns no results..
  12. Hi Guys, Just tried upgrading to 6.01 and got this error when trying to upgrade: Unable to complete incremental updates: Unable to import the 6.0.0 Alpha1 database file. Unable to import /var/www/secure/resources/sql/upgrade600alpha1.sql: CREATE command denied to user 'HIDDEN'@'localhost' for table 'tblupdatehistory' I checked my user and all privillages are granted for user !
  13. Hi Guys, Since this morning my IPN has stopped working after checking Paypal the response is 406 its also the same in my Access Logs: 173.0.81.1 - - [11/Apr/2015:09:15:58 +0100] "POST /modules/gateways/callback/paypal.php HTTP/1.0" 406 - "-" "PayPal IPN ( https://www.paypal.com/ipn )" 173.0.81.1 - - [11/Apr/2015:09:16:13 +0100] "POST /modules/gateways/callback/paypal.php HTTP/1.0" 406 - "-" "PayPal IPN ( https://www.paypal.com/ipn )" 173.0.81.1 - - [11/Apr/2015:09:16:36 +0100] "POST /modules/gateways/callback/paypal.php HTTP/1.0" 406 - "-" "PayPal IPN ( https://www.paypal.com/ipn )" 173.0.81.1 - - [11/Apr/2015:09:17:17 +0100] "POST /modules/gateways/callback/paypal.php HTTP/1.0" 406 - "-" "PayPal IPN ( https://www.paypal.com/ipn )" 173.0.81.1 - - [11/Apr/2015:09:18:38 +0100] "POST /modules/gateways/callback/paypal.php HTTP/1.0" 406 - "-" "PayPal IPN ( https://www.paypal.com/ipn )" 173.0.81.1 - - [11/Apr/2015:09:21:19 +0100] "POST /modules/gateways/callback/paypal.php HTTP/1.0" 406 - "-" "PayPal IPN ( https://www.paypal.com/ipn )" I have no idea whats causing this my only thought is the server has blocked the IP but it seems unrealistic to have done that overnight. Anyone?
  14. Hi I am in same situation as of today I get a Handshake Error and the response in Paypal is a 406 the IP Paypal use is /http://173.0.81.1/ which resolves to notify.paypal.com ? Need this fixed already had 10 payments I have manually had to enter....
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated