Jump to content

inmn

Member
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inmn

  • Rank
    Member
  1. I have reset PW 200x; installed latest updates; etc No one of the clients / contacts can log into client area. Just says invalid credentials. Please advise
  2. How do I not send monthly invoice payment due emails and paymetn receipt emails on my Monthly Credit Card auto processed customers? I would rather an annual email go out for annual people; or those that pay by check/mail. However - let my low priced monthly stuff just appear on their card statements. If i disable invoices, it has a hard time tracking revenue, does it not? Any ideas?
  3. Is there a way to only send Due emails weekly? This every day business is making my people fairly pissy. (backstory - i had cron wrong; setup cron right; it generated 500 emails of DUE/Pmt received notices in 2 hrs ; etc. now it seems those past due get a daily reminder)
  4. I am sending pdf attachments; I would ideally like the link to log them in (if necessary? can an invoice be paid by a guest?) and bring them straight to the checkout page for said invoice. How can I go about doing this?
  5. Grumble Grumble. I will pay WHMCS another $15 to get the link I suppose
  6. Thank you chris - got it all figured out now. Appreciate it!
  7. Hello I use WHMCS via our dedicated provider; and pay monthly - but its not direct, so I cant get the link for Enom Could one of you nice staff members PM me the link? I have been using resellerclub and they are a nightmare!
  8. Reseller club sucks Transfers fail, they put goofy interface urls on things, etc. no support, and if you do get support, its not english speaking - non technical support helping hosts. Its a hassel if you xfer.
  9. no problem with stripe for a year.
  10. Angry Re: cPanel Module stopped on me? Suggestions? i dumped the KEY for cpan. it fixed. something got goofed in updates somehow Man i have been fighting with this for 1/2 a day!! !! hang on while i throw a chevy chase / clark griswold style fit.
  11. i dumped the KEY for cpan. it fixed. something got goofed in updates somehow Man i have been fighting with this for 1/2 a day!! !! hang on while i throw a chevy chase / clark griswold style fit.
  12. Module Command Error An unknown error occurred ---- No php/sql error --- Activ log: Example create: Module Create Failed - Service ID: 71 - Error: An unknown error occurred Change pw: Module Change Password Failed - Service ID: 71 - Error: An unknown error occurred --- Request (partial): /xml-api/createacct?username=st......or&password=keep.....01&domain=s.....org&plan=ch.......s_email-dns-only&savepkg=0&featurelist=default&quota=&bwlimit=&ip=n&cgi=n&frontpage=n&hasshell=n&contactemail=txd.....om&cpmod=&maxftp=&maxsql=&maxpop=&maxsub=&maxpark=&maxaddon=&reseller=0& RESPONSE: <html><head><META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0;URL=https://6..............5:2087/"></head><body></body></html> Interpreted response: Array ( )
  13. I get an unknown error, Service ID : 70 / 71 But no details Looking at logs, it seems it sends an array to cpanel api, but get backs a simple header location url - no messages/array sent back. Anyone else having issue?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use & Guidelines and understand your posts will initially be pre-moderated